Çok Tatlı Bitiyor mu? Final mi Yapacak? Maaş Krizi Büyüyor!


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 08:43
0

GRN şirketinin yapımcılığında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan yeni yarışma programı Çok Tatlı’da maaş krizi devam ediyor. Çalışanların aylardır parasını alamadığı ve bu yüzden bir çok çalışanın işi bıraktığı biliniyor. Çok Tatlı final mi yapacak, bitecek mi?

Ağustos ayında yayına başlayan program Kanal D ekranlarında gösteriliyor. Daha önce Buse Varol’un sunmaya başladığı programın sunucu değişmiş, Varol’la yollarını ayıran yapım Serhat Kılıç ile anlaşmıştı. Buse Varol’un ayrılma şoku henüz bitmeden ikinci bir gelişme daha yaşandı.

Program çalışanlarının aylardır maaşlarını alamadıkları ortaya çıktı. Maaşlarını alamayanların işten ayrıldığı programa yeni elemanlar alındı. Ancak onlarında maaşlarını ödenmedi. Çalışanlar yapım şirketi GRN’yi mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Çalışanlardan mahkeme sürecinde Kanal D yönetiminden de destek bekliyor. Tüm bu gelişmeler Çok Tatlı programının biteceğinin ve ekranlara veda edeceğinin bir göstergesi olarak kulislere yansıdı. Maaş krizi yaşayan programın kısa süre içinde sonlandırılacağı da konuşuluyor.