Çocuktan Al Haberi Kaldırılıyor mu?


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 13:47
4

Show Tv’nin en çok sevilen programlarından birisi olan Çocuktan Al Haberi kaldırılıyor mu? Çocuktan Al Haberi yayından kaldırılacak mı?

Show Tv  ekranlarında Evrim Akın’ın sunumuyla ekranlara gelen Çocuktan Al Haberi programında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Program ilk başladığında başvuru yapılarak programda yarışılıyor ve finalin kazanılması durumunda kazanan yarışmacı ve bir arkadaşı tatile gönderiliyordu.

Çocuktan Al Haberi, ilgi çekmeye başladıktan sonra program ünlü konuklar ile yayın hayatına devam etti. Çektiği ilgi artınca da kadrosuna yeni çocuklar eklemeye başladı.


TV Programları Hakkında

Merak Edilen Tüm Bilgiler >>> Tıkla


Çocuktan Al Haberi programında 3-6 yaş arası çocuklara birbirinden farklı alanlarda sorular soruluyor ve yarışmacılardan cevabı tahmin etmesi isteniyordu. Ancak çocuklar ilgi çekmeye başladıktan sonra çocukların yemek tarifi verdiği, dans ettiği, deney yaptığı, masallar anlatmaya başladığı bölümler de yapıldı.

Program aslında yüksek reytinglerle yayın hayatına devam ediyordu. Ancak Çitos Efe ismiyle programa katılan Efe Koçyiğit’in davranışları ve hareketleri izleyicileri rahatsız etti. Obezite sorunu olduğu görülen çocuğun sürekli yemek yemekle övünmesi, ailesinin onun üzerinden reklam yapması izleyicilerin imza kampanyası başlatmasına neden oldu.

İmza kampanyası başlatan seyirciler, Efe’nin reyting ve para kazanmak uğruna istismar edildiğini iddia etti. İmza kampanyasında büyük bir kitleye ulaşılması sonucunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da olaya el koydu. Efe Koçyiğit’in ailesi ile görüşmek üzere Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde bir heyet görevlendirildi.

Bakanlık, hem Efe Koçyiğit’in hem de programlarda yer alan çocukların psikolojik açıdan incelenmesi ve desteklenmesini sağlayacak olan bir heyet oluşturdu.

Tepki almaya başlayan Çocuktan Al Haberi programının bu gelişmeler sonrasında kaldırılacağı da iddia edildi. Ancak program yetkilileri bu durumu onaylayan bir açıklama yapmadı. Programa final yaptırılmasa da Çitos Efe önümüzdeki bölümlerde ekranda olmayabilir.

Sizce Efe’nin programda olması gerekir mi? Çocuktan Al Haber kaldırılmalı mı yoksa devam mı etmeli? Görüşlerinizi bekliyoruz.

4 YORUMLAR

  1. Hülya Çevik Çocuktan al haberi devam etmeli ben ben çok üzüldüm Efe gitsin lazım değil Ebrar seni görmek istiyorum meleğim.

Comments are closed.