Çocuklar Duymasın Simay Kimdir? Buse Sinem İren Hayatı ve Kariyeri


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 09:17
0

Kanal D ekranlarının sevilen sitcom dizisi Çocuklar Duymasın, yeni sezona yeni oyuncularla merhaba demeye hazırlanıyor. Dizinin internette ve sosyual medyada yeni sezon bilgileri paylaşılmaya başlandı. Diziye yeni sezonda Simay adında bir karakter dahil oldu. Simay kimdir sorusunun cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Çocuklar Duymasında Simay, Havuç’un ani kararla evlendiği bir kadındır. Çocuklar Duymasın’ın yeni sezon tanıtımında Havuç’un aniden evlendiği görülmekte. Evlendiği kişi ise Simay adında bir bayan. Peki Simay kimdir, gerçek adı ne, oynadığı diziler neler?

[mavitext]Light Selami Çocuklar Duymasın’a Geri mi Dönüyor? için tıklayınız[/mavitext]

Simay karakterini canlandıran oyuncu Buse Sinem İren’dir. Buse Sinem İren’i ilk defa 2015 yılında Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programında görmüştük. Sinem katıldığı programda hakkında bilghiler verirken oyunculuğa merak sardığını ve komedyen olmayı istediğini söylemişti. Tiyatrocu olma yolunda emin adımlar ilerleyen Sinem İren’in aynı zamanda youtube kanalıda vardır.

Sosyal medyada da milyonlarca takipçisi olan İren, sosyal medyada ve youtube aktif olarak yer almaktadır. Youtube’da “açık büfe” isimli kanalı ile sevenleriyle eğlenceli videolar paylaşmaktadır. Aynı zamanda BKM’de açık mikrofon isimli bir oyunu bulunmaktadır. Buse Sinem İren, Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi mezunudur.

Buse Sinem İren – “Mahsusçuktan Stand Up” Teaser