Çoban Yıldızı Mayıs Ayında Sezon Finali Yapacak Mı Yoksa Devam Mı Edecek


Güncelleme: 21 Haziran 2017 : 21:54
9

Fox Tv ekranlarında yakın zaman da başlayan başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci’nin rol aldığı dizi Çoban Yıldızı ilk birkaç bölümü ile dikkatleri üzerine çekti.

Dizi ilk olarak Kapodokyada çekimlere başaldı ardından İstanbul’a taşınan hikaye seyirciyi alıp götürdü. Seyit ve Zühre’nin imkansız aşkının anlatıldığı Çoban Yıldızı Dizisi Final Yapıp tatile girecek mi yoksa devam edecek mi

Çoban Yıldızı sezonun bitmesine yakın başlayan diziler arasında birlikte başladığı yapımların birçoğu düşük reyting oranlarından dolayı final yaparak bitmek zorunda kalmıştır. Çoban Yıldızı seyirci tarafından beğenilen şanslı yapımlardan diyebiliriz.

Bu yakaladığı şansı değerlendirmek için yaz döneminde de devam etme kararı aldı. Tatil yapmayacak olan dizi eylül döneminde izlenme oranlarını yükseltmiş olarak başlamayı amaçlıyor.

Çoban Yıldızın da çok farklı bir rolde gördüğümüz Selin Şekerci gerçekten muhteşem oyunculuğu ile dikkatleri çekiyor. Başrol oyuncularının uyumu enerjisi de dizinin beğenilmesini sağlayan diğer bir faktör.

Dizi eğer izlenme oranlarını bu şekilde yükseltmeye devam ederse uzun soluklu diziler arasında yerini almayı başaracak. Sizin dizi ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci uyumlu olmuş mu? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Güncelleme; Diğer taraftan Dizinin düşük reytingleri kanalı harekete geçirmiş olacak ki yapımcı ile son yaptıkları görüşmede anlaşmazlıklar çıkmış ve verilen sezon finali kararı yerini finale bırakmış. Dizi 22 Haziran Perşembe günü final yaparak ekranlara veda edecektir.

9 YORUMLAR

  1. Hersey halika bence devam etmeli Cok keyifle izledigim ve haftasini getiremedigim bir dizi hastasiyim bu diziye bakarken heycanla bakiyordum biterse geceler üzülürüm birda dizi Mizi bakma vallah

  2. Dizi harika keşke devam etseydi. Hiç bir diziye böyle baglanmamistim. Baş rol oyuncularinın ikiside harika.yeni sezonda kararinizdan vazgeçersiniz ve devam edersiniz umarım

  3. Selin ve Şükrü bence muhteşem ikili ve çoban yıldızı dizisindeki tüm oyuncular harika uyum içindeler durum böyle olunca ortaya böyle haftayı iple çektiren güzel işler çıkıyor inş uzunnn soluklu diziler arasında yerini alır gerçekten çok büyük emekler veriliyor emeği geçen herkesin emeğine yüreğine sağlık

  4. Selin Şekerci yerine aslı Enver oynasa daha güzel yakışır zöhre karakterine daha önce kış gunesinde beraberliği ve uyumu güzeldi burda daha güzel olurdu bence …!?

Comments are closed.