Çi Dizisi Hazal Kim? Gerçek Adı Oynadığı Dizileri


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 03:04
0

Puhutv’de başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsur’un paylaştığı “Çi”‘nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Birbirinden ünlü oyuncuların bir araya toplandığı fenomen dizi yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken aynı zamanda kadrosuna katığı yeni isimlerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Dijital platformun en çok izlenen dizisi “Çi”‘de Hazal karakteri kim? Çi Dizisi Hazal kim? İşte Ayrıntılar…


Çi Dizisinde Çalan Şarkılar ve Sözleri


2.sezonu ile ekrana gelen ve büyük ilgi gören diziye geçtiğimiz haftalarda Ece karakterine hayat veren Yasemin Allen dahil olmuştu. Yasemin Allen, Çi dizisinde rol almayı çok istediğini ve teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini dile getirmişti. İnternet üzerinden yayınlanan ve her bölümü ayrı olay olan dizi cesur sahneleriyle gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Şu sıralar en çok merak edilen ve araştırılan konu ise Çi dizisi Hazal kim sorusu oldu.

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant ve Yasemin Allen gibi isimlerin yer aldığı dizinin dev oyunu kadrosuna bir yeni isim daha katılıyor. Diziye Duru’nun annesi rolüyle dahil olacak Hazal karakterini kim canlandıracak sorusu en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında. Çi dizisi Hazal kim sorusunun yanıtına gelmeden önce karakter hakkında kısa bir bilgi verelim. Hazal Duru’nun uzun yıllardır görmediği annesidir. Yıllar sonra annesiyle karşı karşıya gelen Duru’yu neler bekliyor?

Çi Dizisi Hazal Kim?

Çi dizisi Hazal karakteri için bir kaç ünlü isme teklif gitti. Şimdilik Duru’nun annesi Hazal karakterini canlandıracak oyuncunun ismi sır gibi saklanıyor. Açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır. Çi dizisi Hazal kim sorusunun yanıtı çok yakında haberimizde.