Cesur ve Güzel Neden Bitiyor Niçin Erken Final Yapıyor? (Star Tv)


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 10:20
172

Cesur ve Güzel Neden Bitiyor Niçin Erken Final Yapıyor? (Star Tv)

Star tv de büyük umutlarla başlayan ancak bir hafta birinci olduktan sonra reytingleri hızlı bi şekilde erimeye başlayan Cesur ve Güzel dizisinde işler beklendiği gibi iyi gitmiyor. İlk bölümlerde dizinin geneli ve gidişatı hakkında çok açık veren yapımda gizli fazla bir olay kalmadı. Yani senaryoyu biraz hızlı tükettiler diye düşünüyoruz.

Reytinglerde Durumlar Nasıl? Cesur ve Güzel dizisi ilk bölümleri oldukça iyiydi ancak sonraki bölümlerde düşüşler başladı. İlk sıraları kaybeden dizide gelecek haftalardaki durum da pek parlak görünmüyor. Aynı gün ekrana gelen Vatanım Sensiz dizisinin güçlü senaryosu ve ilgi çekisi tarihi olaylar ele alması biraz ilgiyi o diziye kaydırmış görünüyor. Son hafta Cesur ve Güzelin reytingleri şöyleydi..

Görüldüğü gibi reytingleri azalmaya başlayan dizide nasıl bir önlem alınabilir tam bilemiyorum ama bir gerçek var ki Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuğba Büyüküstün gibi kaliteli oyuncuların olması diziyi ayakta tutuyor gibi. Eğer bu oyuncuların yerinde başkaları olsa çoktan biterdi bu dizi. En çok eleştirilen nokta sosyal medyada dizinin senaryosu ile ilgili. Daha akıcı daha merak edilir bir yapıda devam etse şimdi dizi bir numara olurdu kesinlikle. Bu arada Cesur ve Güzel 5 Ocak perşembe var mı yok mu ekrana gelmeyecek mi soruları var. Merak etmeyin dizi şimdilik devam ediyor..

Gelelim asıl sorumuz Cesur ve Güzel Neden Bitiyor Niçin Erken Final Yapıyor? sorusuna.. Dizimizin kesin bir final tarihi yok, Yapımcı ile kanal arasında 25 Bölümlük bir anlaşma varmış ama reytingler çok düşürse bu anlaşma da geçersiz oluyor. Yani dizinin ne yapıp edip izleyiciyi kendine çekmesi gerekiyor. Reytinglerden dolayı biterse üzülürüz. Ama Cesur ve Güzeli asıl erken finale götürecek olan senaryonun erken bitmesi olacak..

Böyle güzel ve içten diziler her zaman bulunmuyor. Umarız izleyici peşini bırakmaz ve bu dizi de sezon sonuna dek devam eder. Lütfen sizde bu konuda görüşlerinizi aşağı yazın. Şimdiden Teşekkürler..

Not: Son olarak Cesur ve Güzel 9. Bölüm 4. fragmanda aşağıda izlediğiniz Kazadan sonra Cesur ve Sühan ölecek  izlenimi uyandırdı ve dizinin biteceği yeniden konuşulmaya başlandı.. İşte o fragman..

Son olarak yapım şirketinden ve kanaldan gelen bir haberle dizimiz final yapma kararı aldı. Konu ile ilgili ayrıntılı haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

172 YORUMLAR

  1. Tuba Turkiyedeki en güzel en prenses edalı oyuncu..ÇOkta güzel oynuyor..ona laf söyleyenler halt ediyor..Kıvanç desen oda yakışıklılığıyla oyunculuğuyla göz dolduruyor zaten..Bugüne kadar birbirine bu kadar yakışan çift görmedim dizilerde…Dizide diğer dizilerdeki gibi insanı fıtık eden don lastiği kıvamında uzamadan sıkmadan konular sonuç buluyor ve bu en çok hoşuma giden tarafı…Bence dizi oyuncularıyla konusuyla muhteşem…Aptal bir rating uğruna heba edilirse yazık olur gerçekten…

  2. Dızı çok ıyı yanlız konuların bıraz daha uzatılması lazım bu duzının kesınlıkle bıtmemesı lazım

  3. Bitmesin cok güzel ve kaliteli bir dizi tuba ve ccesur cok güzel bir ilkili müthis cok severek iizliyorum basindan beri devam devam

  4. her turlu biterdi.tuba cok yeteneksiz.kivancla cok sırıttı.eskisi gibi genc olmadigi icin insan ister istemez guzelligine degil oyunculuguna odaklaniyor.kivanc gibi hit bir oyuncuyla basrolu paylasirsan yasayacagin hezimet kacinilmaz olur ki oldu zaten.cocuga da yazik oldu.

  5. en cox sevdiyim dizidi.Azerbaycanda cox severek izleyirik.Xahiw edirem,bitmesin.senariyoda gozeldi,ama dizide en gozel olan Kivancla Tubdi.Cox cox rica edirem bitmesin?

  6. bu harika dizi sezon finali yapsın fakat bitmesin in sanı ekran a bağlıyor.ne diziler var bir türlü final yapmıyor bu kalite dizi lütfen devam etsin.

  7. Ben kesinlikle final yapmasını istemiyorum ekranlarda çok kötü diziler var senelerce sürüyor neden bu diziyi bitiriyorlar.Tuba ve Kıvanç çok yakışıyorlar güzelliklerini seyretmek bile yeter içim açılıyor. Lütfen bitirmeyin.

  8. Televizyonda izlenecek tek bir dizi varsa, oda CESUR VE GÜZEL’dir.. kesinlikle ve kesinlikle final yapmasın….! Lütfen..

  9. Senaristlerde suç, dizideki gizem ve sırları ilk bölümlerde erken tükettiler. Daha uzun olmalıydı. Kıvanç her zaman ki gibi çok başarılı. Yüzündeki mimikler ifadeler, duygusal geçişler muhteşem. Umarım dünya çapında tanınır. Hiç bir eksiği yok. Çİft olarak yakışıyorlar ancak, güzel Tuğba çok donuk. Dizi burada bitmeli sonrası uzatmalara dönecek ve sıkıcı olacak.

  10. Dizi harika bu dizi reyting alamiyosa bi yerlerde baska bi sorun var vatanim sensin nasil daha cok reyting aliyo anlayamadim bi kac defa baktim turk kizlarinin bi yunanliya olan sevdalarini anlatiyo asklara bak ya vatan matan hikaye olmus yunanli ile turk kizlarinin aski destan olmus

  11. Valla egerki bu dizide final yaparsa ben diger dizilerin hala izlenmesine şaşırırim oyuncular süper senoryo süper dizi başladığından beri heyecanını koruyo diger diziler gibi bilindik tahmin ettiğimiz sekilde ilerlemiyo hep supriz yapiyo neyseki dizi süperrr ☺??

  12. Tek severek beğenerek izlediğim dizi oyuncular bir harika tuba ve kıvançın uyumu zetan tartışılmaz neden erken final kararı alındı hiç anladık biz izleyiciler olarak sosyal medyada kıvançın eşi yüzünden olduğu söylentisi var eğet bu yüzdense çok yazık olur onlarada bizlerede eeşinin mesleğini biliyordu senaryoda ne varsa onu yapıyor oyuncular izleyiciler sühan ?cesur aşkı mükemmel bir uyum iki harika insan partner için izliyoruz lütfen nitmesin harcamayın bu uyumu

  13. Kivanc in oyunculuğuna hafif kalan bir dizi… Ama yinede kaçırmadan izliyorum… Bu dizi biterse Kivanc tan bir internet ddizisi bekliyoruz.

  14. Biterse yazık bnce Aşkı memnu dan sonra en güzel dizi bibitmesin lütfen yazık etmeyin bidaha böyle güzel dizi yapılmaz yazıkkkk

  15. kaçırmadığım dizilerden bir tanesi cesur ve güzel,ilk bölümden itibaren görüntü,senaryo ve oyuncu kalitesi mükemmel.devam etmesini dilerdim ama sonuca varmış görünüyor,hayırlısı ne diyelim..

  16. Dizi çok güzel hiç bir bölümünü kacirmadik eşimle ben mubtelasi olduk fakat ben şu fikirden yanayım herşey tadında güzel evet çok güzel bir dizi ama tadindayken bitmeli uzadıkça cılkı çıkıyor ama unutulmucak dizilerden biri olarak hafızamda kalacak

  17. Tuğba çok yanlış bir seçim..Oyunculuk yeteneğindeki hiç YÖK.Bütün oyuncular Harika..Öğrenemiyor da…Seyretmeye tahammül edemiyorum..Keşke başka bit oyuncu olsaydı..Dizi ağına üzgünüm..

  18. Bitmez diyorum evet annesi çok çabuk öldü ve intikam olayınaçok çabuk giriş yapıldı diziye başka insanlarda katıldı mecburen ama biraz topladılar gibi bi ara konu çok dağılmştıda yakaladılar neseki yani dewam etmeli bitmemeli bi cesur güzel birde içerde hiç kaçırmadıklarımdan

  19. Bence gelmiş geçmiş en güzel dizi. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Ben hayatımda hiç bir diziye böyle diziye bağlanmadım. Umarım bitmez

  20. Bence kıvancın oyunculugu bir numara ve çok yakışıklı adam hakkını veriyor ama tugba büyük üstün eskiden daha iyi rol yapıyordu rol yetenegini yitirmiş sanki beyeniyordum şimdi oyunculugunu beyenmiyorum izliyorum ilk bölümden berifakat dizide çok çabuk tüketildi sanki herşey özcan denizin dizisi çok güzel mesela cesur ve güzelin heyecan katmalı yoksa biter bence

  21. bu kadar güzel dizi bitmez bakın görün 2.sezon çok güzel olacak kıvanç baba olacak

  22. ben ilk bolumden izliyorum. ama kara sevda gibi bir hadiseyi uzata- uzata gitseydi onda da soyleyecekdik ki neden hala cesur oyernmedi neden korludag yapmadi. bence senaristin coxda guzel planlari olduguna eminim.

  23. berbat bir dizi.kivanc gibi hit bir oyuncu bu kalitesiz dizide ne yapiyor cok merak ediyorum..senaryo desen senaryo degil partner desen oyunculukla yakindan uzaktan alakasi yok.tam bir hayal kırıklıgı…

  24. Hiç izlemiyorum görünce kanal değişiyorum tuba büyüküstünün ve kıvanç tatlıtuğun en kötü dizisi bence. İçim ısınmadı hiç bu diziye. Bir an önce film al yapılmalı ve yerine daha güzel diziler getirmeli.

  25. Bitmesin ilk günden beri izliyorum çok güzel okadar kötü diziler programlar gundemdeyken yazık olur

  26. Lütfen bitmesin yalvarırım geçen hafta dersteydim arkadaşa cesur ve güzel izliyomusun diye derte kağıda yazıp verdim sonra hocaya şikayet ettiler hocada sordu izliyomusun diye bende evet dedim hocada kızdı

  27. Severek izledigim bir dizi hic bolumunu kacirmadan izliyorum birde kivanc tatlitug gibi kaliteli bir oyuncunun dizilerini asla kacirmam umarim bitirmezler cok uzulurum

Comments are closed.