Cesur ve Güzel 18 Mayıs 27. Bölüm Fragman, Özet, Neler Olacak?


Güncelleme: 11 Mayıs 2017 : 22:11
0

Star Tv’nin ilgiyle izlenen dizisi Cesur ve Güzel’de nefesler tutuldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle adından söz ettiren Cesur ve Güzel’in yeni bölümü ile ilgili çarpıcı detayların ipuçlarına sizler için ulaştık.

Sühan büyük bir sınavın içindedir. Bir tarafta kalbi bir tarafta gururu arasına sıkışıp kalmıştır. Cesur’un onu ihanetle suçlaması kalbinin sesini susturmasına sebep olur. Sevdiği adamı kaybetmek pahasına bile olsa Cesur’un tüm suçlamalarını cevapsız bırakır. Fakat Cesur asla pes etmez.

Tahsin Korludağ’ın aklı ise bir türlü haber alamadığı Adalet’tedir. Bunu fırsata çeviren Rıza’nın hedefinde yine Sühan vardır.

Bülent’le Cahide arasındaki savaş iyice çıkmaza girmiştir. Tahsin Korludağ’ın tepkisi ikisi için de büyük sürpriz olur. Onların şaşkınlığından faydalanan Hülya, fırsattan istifade bütün okları kendine çevirir. Ve bu savaşın kazananı olmak için yeni planlar peşine düşer.

Sühan’ın sessizliği Cesur’u iyice çileden çıkarır. Bu sessizliğin ardındaki gerçeği öğrenmekte kararlıdır. Ve tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Cesur’un ona çok yaklaştığını hisseden Rıza, elindeki son kozu büyük ustalıkla kullanarak Sühan’ı bir kez daha oyununa alet etmeye çalışır. Fakat bu defa oyunun sonu hiç de beklediği gibi olmayacaktır.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Devrim Yakut ve Erkan Avcı’nın paylaştığı Cesur ve Güzel 18 Mayıs Perşembe Star Tv’de.

Cesur ve Güzel 27. Bölüm Fragmanı – Güncellenecektir