Cennet’in Gözyaşları Rıza Bey Neden Öldü? Diziden Neden Ayrıldı


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 18:58
3

Dram ve hüzün yüklü hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Cennet’in Gözyaşları’ında sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizide Arzu’nun kayınpederi rolünü canlandıran Rıza Bey kalp krizi geçirerek diziden ayrıldı. Cennet’in Arzu’nun kızı olduğunu öğrenen Rıza bey Arzu ile yüzleştikten sonra yanından ayrılırken fenalaştı ve kalp krizi geçirdi. 

Cennetin Gözyaşları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reytingler Nasıl?

Hasretle annesini arayan Cennet’in son umudu Rıza Beydir. Rıza Bey Cennet’e annesini en kısa zamanda bulacağını söylemiş ve harekete geçmiştir. Annesinin adının Cavidan olduğunu öğrenen Rıza Bey şok geçirir. Ve Arzu ile yüzleşmek için onu kışlık eve çağırır. Burada tüm gerçekleri Arzu’nun yüzüne vuran Rıza Bey yaşadıklarına dayanamaz ve fenalaşır. Cennet gerçeklere bu kadar yaklaşmışken Rıza Bey’in ölümü ile hiçte iyi olmaz.

Sezona iddialı bir giriş yapan fakat son bölümlerde yeterli reyting oranına ulaşamadığı için erken final yapacağı iddia edilen Cennet’in Gözyaşları önemli bir oyuncuna veda etti. Rıza Soyer rolünü üstlenen Ali İpin diziden neden ayrıldı? Başka bir projede mi yer alacak? soruları merak edildi.

Ali İpin Cennet’in Gözyaşları dizisi için 9 bölümlük bir anlaşma imzalandığı biliniyor. Diziden anlaşması bittiği için ayrılan oyuncunun yeni bir projede yer alıp almayacağı hakkında henüz bir bilgi yok.

Cennet’in Gözyaşları dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Dizi erken final yapar mı? Dizi devam etmeli mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDYY1ahrkVo

 

 

 

3 YORUMLAR

  1. Dizi bitmemeli hatta riza bey ölmemiş olup ilerleyen bölümlerde tekrar diziye dönmeli arzu nun onu gömdüğü yerden yaşıyor olduğu için çıkmış ve bulunan ceset riza beye ait olmaması hatta eşi ile irtibata geçmiş ve bunun bi oyun olduğunu söylemiş olması gerekli bence….Rıza beyin morkta görüntüsü yok bu demek oluyo ki bi gün diziye tekrar dönecek ve arzu bakalım ne yapacakkkk

  2. Cennetin gözyaşları dizisi devam etsin bitmesin lütfen harika bir dizi lütfen bitmesin ????

Comments are closed.