Cennet’in Gözyaşları 29 Ekimde Neler Olacak? 6. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 17:16
0

Mukaddes hastaneden taburcu olur ancak artık yatağa bağımlıdır. Cennet ona gözü gibi bakar. Fakat  Mukaddes konuşamadığı için o gece Arzu’yla aralarında geçen konuşmayı Cennet’e anlatamaz.

Sonunda annesini bulduğunu sanan Cennet’i büyük hayal kırıklığı beklemektedir. Annesi zannettiği kadından duyduğu sözler, Cennet’in yıllardır biriktirdiği acısını dahada derinleştirir. Arzu’nun acımasız planları Cennet’in yılardır umutla büyüttüğü umutlarını paramparça eder.


Cennetin Gözyaşları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reytingler Nasıl?


Diğer taraftan Cengiz, Cennet’in Arzu’nun kızı ve Selim’in de yetimhaneden arkadaşı olduğunu öğrenir. Bu saatten sonra Cengiz’in de ilk işi Cennet’i hayatlarından uzak tutmak olacaktır. Fakat bu hiçte sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Cennet, annesiyle kavuşmanın umuduyla gittiği buluşmada yaşadığı hayal kırıklığını Selim ile paylaşır. Selim, Cennet’in annesiyle tekrar görüşmesini tavsiye eder. Bunun üzerine Cennet annesine tekrar haber gönderir fakat istediği cevabı alamaz.

Bulduğu her fırsatta soluğu Cennet’in yanında alan Orhan sonunda onu işe dönmeye ikna eder. Arzu, şirkette sürekli Cennet’le karşılaşmaya dayanamadığını Cengiz’e söyler. Cennet’in işe dönmesi Selim’in istemeden de olsa kalbini kırmıştır.

Sema ise hem oğlunu hemde kendini kurtarmak için Arzu’nun geçmişindeki sırları ortaya döker. Fakat hesaba katmadığı şey Arzu’nun zekasıdır. Arzu herşeyi kendi lehine çevirmeyi başaracaktır. Mahir’le fotoğraflarını ele geçiren Arzu neden adını değiştirdiğini ve bütün bunları neden ailesinden sakladığını mükemmel bir senaryoyla açıklar.

Cennet yetimhaneden arkadaşı Ali’yi arar. Cennet’in arkadaşı Ali’nin Selim olduğunu öğrenen Nilgün ve Cengiz ise bunu engellemek için çok tehlikeli bir plan yapar.

Heyecan dolu yepyeni bölümü ile Cennet’in Gözyaşları 29 Ekim Pazar akşamı Atv ekranlarında. 

https://www.youtube.com/watch?v=enkju98pIEg