Cennet’in Gözyaşları Arzu Öldü Mü? Ölecek Mi? Arzu Nasıl Kurtuldu?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 03:47
0

Cennet’in Gözyaşları 23. bölümde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Son bölüm final sahnesinde kızlarını ve kendini korumak adına tehlikeli bir adım atan Arzu öldü mü? Arzu ölecek mi soruları merakla sorgulanırken bir anda çıkıp gelen Arzu nasıl kurtuldu konusu gündeme geldi. Yaptığı planla her şeyi düzelteceğinden adı gibi emin olan Arzu nasıl kurtuldu? İşte detaylar.

Arzu ve Kaya yüksek kayalıklardan ölüme atlamışlardır. Arzu bu kararı almadan önce eve her şeyi açıkladığı bir mektup bırakmıştır. Bıraktığı mektupta bugüne kadar ne yaşadıysa tüm detayları yazmıştır. Ve yaşadıklarına dayanamadığı kızlarını ve ailesini korumanın tek yolunun ölüm olduğunu yazdığı veda mektubuyla aslında her şeyi garantiye almıştır. Melisa evden kovulan annesinin nerede ve nasıl olduğunu hiç önemsemezken onun tek derdi kardeşi olduğunu öğrendiği  Cennet’le arasını düzeltmektir.

Fakat annesinin intihar mektubunu okuduktan sonra annesine olan öfkesinin yerini büyük bir acı almıştır. Annesinin ölümünü kabullenemeyen Melisa çılgına dönmüştür. Herkes Arzu’nun ölümüne inanıp büyük üzüntü yaşarken kimsenin aklına ona olan kızgınlıklar gelmez. İzleyenler merak içinde  Cennet’in Gözyaşları Arzu öldü mü ölecek mi sorularına yanıt ararken Arzu çıkıp gelecektir. Çünkü bunların hepsi Arzu’nun planının bir parçasıdır. İntihardan mektuba kadar her şeyi en ince detayına kadar ayarlamış ve döndüğünde hem Kaya’dan kurtulmuş hemde herkes tarafından affedilmiş olacaktı.

Şimdi Arzu için yeni bir hayat başlamıştır. 23 yılın intikamını aldığını düşünerek içini ferahtır. Fakat şimdi herkesin merak ettiği diğer bir soru ise Cennet’in gözyaşları arzu nasıl kurtuldu? Arzu’nun intihar edeceği yeri önceden belirlediği ve kendisini kurtarmaları için bir ekibi görevlendirdiği bu sayede kurtulduğunu düşünüyoruz.

Dizinin başrol oyuncu Arzu’nun diziden ayrılması mümkün değil zaten. Ayrıca son günlerde dizi hakkında çıkan haberlere Süreç Film’den açıklama geldi. Haberlerde yansıtıldığı gibi Cennet’in Gözyaşları dizisinin final kararı alması söz konusu değildir.

Sizler Arzu’nun kurtulması hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin gidişatını beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=SEbACNvb4MA