Cennetin Gözyaşları Dizi Müziği-Jenerik Müziği


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 09:02
1

Cennetin Gözyaşları dizi müziğini dinle? Cennetin Gözyaşları jenerik müziği? Atv ekranlarında 24 Eylül pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen Cennetin Gözyaşları dizi müziği ve jenerik fon şarkıları ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Almila Ada ve Berk Atan’ın başrollerini paylaştığı dizinin konusu da dram ağırlıklı. Yıllar önce doğar doğmaz annesi tarafından terk edilen Cennetin hüzün dolu hayat hikayesi anlatılıyor.

Seneler sonra annesi ile yolları kesişen Cennet’in dram dolu hikayesi izleyenleri ekrana kilitleyecek. Cennetin Gözyaşları dizisi hüzün dolu bir hikaye olduğu için çalan şarkı ve müziklerde aynı türde olacaktır.


Cennetin Gözyaşları Selim Kimdir Dizideki Rolü Ve Oynadığı Diziler


Annesi tarafından daha  bebekken terk edilen Cennet başarılı ve güzel bir mimar olmuştur. Mezuniyet gününde öz annesi Arzu ile karşılaşır. Arzu Cennet’in kızı olduğunu hisseder fakat Cennet hiç bir şeyin farkında değildir. Bütün hikaye tam bu noktada başlar. Selim Cenneti görür görmez ondan etkilenir fakat Melisa bunu kıskanır. Melisa ve annesi Selim’i Cennet’ten uzak tutmak için çalışırlar.

Dizilerin oyuncu kadroları, konuları ve reytingleri dışında jenerik müzikleri ve dizi müzikleri de oldukça merak ediliyor. Dram türünde bir dizi olduğu için müzikleri de izleyenleri hikayenin içine çekmek için hüzünlü tonlarda.

Cennetin Gözyaşları dizi müziği ve jenerik müziği videolarını sizlerle paylaşacağız. Sizinde dizide çalmasını istediğiniz şarkılar varsa yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 


Cennetin Gözyaşları Dizisinin Seti Nerede? Nerede Çekiliyor?


Cennetin Gözyaşları her pazar Kanal D ekranlarında…

https://www.youtube.com/watch?v=_O_9ES-Bizc

 

1 YORUM

  1. Müzik çok fazla kulak tirmaliyor lutfen daha nostaljik ve kulağa hoş gelen bir müzik koysaniz. Müziği diziden nefret ettirmiyor

Comments are closed.