Cennetin Gözyaşları 10 Haziran(36. Bölüm) Var Mı Yok mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 10 Haziran 2018 : 16:17
0

Atve ekranlarında izleyici ile buluşan dizi Cennetin Gözyaşları finale doğru giderken bayram önceki ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Dram türünde Pazar günleri atvde yayınlanan dizinin 10 haziran Pazar günü kanalın yayın akışında olup olmadığı merak ediliyor. Cennetin Gözyaşları 10 Haziran(36. Bölüm) Var Mı Yok mu?

Kadrosunda Almila Ada (Cennet), Berk Atan (Selim), Esra Ronabar(Arzu), Zehra Yılmaz(Melisa), Güler Ökten (Mukaddes), Yusuf Akgün(Orhan), Hazım Körmükçü(Mahir) gibi isimlerin yer aldığı Cennetin Gözyaşları, Sadullah Celen yönetmenliğinde ekranlara geliyor. Dizi 35 bölümü geride bıraktı. Daha önce Cennetin Gözyaşları final mi yapıyor başlıklı bir yazı kaleme almış ve bu yazıda dizinin final kararı aldığını belirtmiştik.

Cennetin Gözyaşları dizisi final kararı aldı ve final bölümü için hazırlıklar tüm hızıyla başladı. Şuan final sahnesini yetiştirmekle uğraşan dizi ekibi 10 Haziran Pazar günü yeni bölümü yayınlamama kararı aldı. Yani Cennetin Gözyaşları, 10 haziran Pazar günü ekranlara gelemeyecek. Dizinin merakla beklenen 36. Bölüm (final) bayramdan sonraki hafta olan 24 Haziran Pazar günü yayınlanacak.

Cennet’in Gözyaşları 36. Bölüm Fragmanı – Final