Cennet’in Gözyaşları 31 Aralık Neden Yok? Yayınlanmayacak Mı


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 10:50
0

Atv’nin duygu yüklü dizisi Cennet’in Gözyaşları tüm hızıyla yayın hayatına devam ederken dizinin 31 Aralık yılbaşı gecesi yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Dizinin takipçileri, Cennet’in Gözyaşları 31 Aralık neden yok? Cennet’in Gözyaşları 31 Aralık neden yayınlanmıyor? Cennet’in Gözyaşları final mi yapıyor? sorularına yanıt aradı.


Kadın 2 Ocak Neden Yayınlanmıyor? Bitti Mi Final Mi Yaptı


Kadrosunda Berk Atan, Almila Ada, Esra Ronobar, Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Cennet’in Gözyaşları 31 Aralık pazar akşamı ne yazık ki yayınlanmayacak. Yılbaşı nedeniyle dizinin yeni bölümü bir hafta gecikmeli olarak ekrana gelecek.

Aynı gün aynı saatlerde ekrana gelen Çocuklar Duymasın ve Aslan Ailem dizileri de 31 Aralık pazar akşamı yayınlanmayacak. Yılbaşı nedeniyle kanallar eğlence programlarına ağırlık verecek. Dizilerin hemen hemen hepsi yeni yılın ilk haftası yeni bölümleriyle ekrana gelmeyecek. Yılbaşını fırsat bilen oyuncular ve set ekibi kısa bir tatil yapacak. Tatilin ardından Cennet’in Gözyaşları kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

Son zamanlarda hakkında final haberleri çıkan Cennet’in Gözyaşları, kadrosuna dahil ettiği yeni oyuncuları ve akabinde yükselen reytingleri ile söylentilerin asılsız olduğunun sinyallerini verdi.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla


Cennet’in Gözyaşları yeni bölümleriyle her Pazar Atv ekranlarında…

https://www.youtube.com/watch?v=KD1LkPoDJnQ