Cennetin Gözyaşları Orhan Kim?


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 09:02
0

Atv ekranlarının yeni dizisi Cennetin Gözyaşlarındaki Orhan kim? Cennetin Gözyaşları dizisindeki Orhan karakterini kim canlandırıyor?

Yeni sezonda birbirinden iddialı dizileri ile izleyenlere keyifli akşamlar yaşatacak olan Atv, Cennetin Gözyaşları dizisinde de genç ve başarılı bir oyuncu kadrosunu izleyicilerle buluşturuyor.

Almila Ada ve Berk Atan’ın başrolleri paylaştığı dizide bir diğer dikkat çeken önemli karakter de Orhan karakteri oldu. Biz de Orhan karakterini canlandıran oyuncu Yusuf Akgün ile ilgili bilgileri sizler için toparladık.

Eylül ayında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizide Orhan karakteri ile Yusuf Akgün, hem kadınlara olan düşkünlüğü ile hem de çapkın halleriyle ekranda oluyor.

1984 doğumlu olan Yusuf Akgün, İstanbul’da bulunan Yeditepe Üniversitesinin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tiyatrolarda oyunculuk yapan Yusuf Akgün, 2005 yılında televizyon ekranlarına Kırık Kanatlar dizisi ile birlikte merhaba dedi.

Yusuf Akgün daha sonra Hepsi 1 isimli dizide rol aldı. Dizideki Yasemin karakterine aşık olan ve onun için kendi tarzını değiştiren Yusuf Akgün bu dizide çok beğeniliyordu.

Hepsi 1 dizisinin ardından Semazen ve Derdest isimli filmlerde de önemli roller üstlendi. Oyunculuk alanındaki başarısını kanıtlayan oyuncu, Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un en yakın arkadaşı Koray olarak da tanınırlığını arttırdı.

Yusuf Akgün en son TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Beni Böyle Sev’de Furkan karakteri ile karşımıza çıkmıştı.

Siz Cennetin Gözyaşları dizisinde Yusuf Akgün’ün oyunculuk performansını nasıl buldunuz? Sizce Orhan karakteri diziye uyum sağlamış mı? Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.