Cennetin Gözyaşları Dizisi Ne Zaman Başlayacak Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 09:03
0

Almila Ada ve Berk Atan’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi Cennetin Gözyaşları ne zaman başlayacak? Merakla beklenen dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yayın günü açıklandı mı? İşte tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında yer verdik.

Hikayesiyle izleyenlerin yüreğini dağlayacak acı dolu bir dizi daha yakında başlıyor. Cennetin Gözyaşları dizisi yeni sezonda Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Son olarak Yeni Gelin, Hayat Bazen Tatlıdır ve Yıldızlar Şahidim adlı dizilerin yapımcılığını üstlenen Süreç Film’in yeni projesini Atv için hazırladı. Cennetin Gözyaşları yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Dram türündeki dizinin genel konusu şöyle: Cennet isminde genç bir kızın annesi tarafından terk edildikten sonra yaşadığı zorluklar ve tek başına verdiği hayat mücadelesi konu alınacak. Cennet karakterine Almila Ada hayat verecek. Berk Atan ise Cennet’in aşık olduğu genç adam rolünü üstlenecek.

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Almila Ada ve Berk Atan’a eşlik edecek yardımcı oyuncular ise Esra Ronabar, Güler Ökten ve Ali İpin olacak.


 

Cennet’in Gözyaşları Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri


Eylül ayında yayınlanması planlanan  dizinin yayın saati ve günü kesinleşmediği için daha fazla bilgi veremiyoruz. 2017-2018 sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Atv, Cennetin Gözyaşları dizisi için en uygun günü ayarlayıp çok yakında bildirecektir.


Cennetin Gözyaşları Dizisinin Seti Nerede? Nerede Çekiliyor?


Sizce Berk Atan ve Almila Ada nasıl bir çift olur? Cennetin Gözyaşları dizisi tutar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.