Cennetin Gözyaşları Cennet Kim? Gerçek Adı-Sevgilisi-Yaşı


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 23:28
1

ATV’nin yeni ve iddialı dizisi ”Cennetin Gözyaşları”nın tanıtım fragmanının ardından oyuncu kadrosu ve karakterlerde belli olmaya başladı. Cennet karakteri annesi öldükten sonra hayata tutunmaya çalışan bir güzel bir kızdır. Cennet karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, Berk Atan ile Almila Ada’nın yanı sıra sra Ronabar, Ali İpin, Yusuf Akgün, Hazım Körmükçü, Süeda Çil ve Güler Ökten gibi  isimlerin yer aldığı ‘Cennetin Gözyaşları’ babası ölünce annesinin yetimhaneye bıraktığı, anneannesinden başka ilgilenin olmadığı Cennet’in hikayesi anlatılıyor.

Cennet karakterini canlandıran oyuncumuz Almila Ada’dır. Almila Ada Oyuncu model ve balerindir. Babası gazeteci annesi ise moda tasarımcısıdır. Küçük yaşlarda bale eğitimi almıştır. Annesinin işi gereği Rusya’da bulunmuştur. 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Yurtdışında bir çok dergi için modellik yapan oyuncu 2015 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide oynayarak ilk oyunculuk deneyimini kazanmıştır.

Lodra, Paris, İngiltere, Litvanya, İtalya gibi bir çok ülkede yayınlanan moda dergileri için modellik yapmıştır. Ülkemizde de Instyle dergisi için poz vermiştir. Genç yeteneğin önü parlaktır. Güzel oyuncu en son Adı Efsane isimli dizide Melis karakterini canlandırmıştır.


Cennet’in Gözyaşları Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri <<<tıkla


 

1 YORUM

Comments are closed.