Çember Neden Gün Değiştirdi? Çember Dizisi Yeni Gününde!


Güncelleme: 3 Ağustos 2017 : 14:52
1

Star Tv’nin ilgiyle takip edilen yeni dizisi Çember neden gün değiştirdi? Kısa süre önce yayın hayatına başlayan dizi Eylül ayından itibaren yeni gününde ekrana gelecek.

Sıra dışı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile kısa sürede izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran dizinin yeni günü Çarşamba olarak belirlendi.

Dizinin genel konusu oldukça ilgi çekici. Ülkenin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözüme kavuşmadan üzeri kapanmış dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekibin maceralarını anlatıyor. Her hafta farklı bir konuyu ele alan dizi oldukça beğenildi. Başlangıçta sadece 6 bölüm çekilmesi planlanan dizinin yoğun ilgi üzerine 6 bölüm daha çekilmesine karar verildi. İlk etabın 6.bölümü bu pazartesi son kez yayınlanacak. İkinci etap bölümleri ise Eylül ayında başlayacak ve çarşamba günleri yayınlanacak.

 

Başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor. Her hafta farklı bir konu işlendiği için diziye önemli isimler konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Menderes Samancılar, Gözde Çığacı, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, İrem Altuğ, Selçuk Borak ve Füsun Erbulak gibi başarılı isimler dizide bölüm bölüm yer aldı.  Yapımcılığını ANS Prodüksiyon’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un yer aldığı dizi her kesimden izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı.

Pazartesi günleri yayınlanan dizinin çarşamba gününe alınmasının sebebi haziran ayında sezon finali yapan Söz dizisinin eylül ayında yeni bölümleri ile ekrana gelecek olması. Söz dizisi her pazartesi saat 20.00’da ekrana gelmeye devam edecek.

 

 

Comments are closed.