Çarpışma ne zaman başlıyor? Yayın günü belli oldu! İşte son gelişmeler..


Güncelleme: 13 Kasım 2018 : 00:58
0

Ay Yapım’ın uzun süredir merakla beklenen dizisi Çarpışma, Kasım ayında başlıyor. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor.

Çarpışma dizisi ne zaman yayınlanacak? Çarpışma yayın günü belli oldu mu?

Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan İlk fragmanı ile ekranlara gelen Çarpışma dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Uzun zamandan beri yeni dizinin yayın tarihini heyecanla bekleyen dizi severleri sevindiren haber, fragmanla birlikte geldi. Kasım ayında başlayacak olan dizinin yayınlanmasına sayılı günler kala büyük bir gelişme yaşandı. Usta oyuncu Mustafa Uğurlu ve Rojda Demirer Çarpışma oyuncu kadrosuna dahil oldu. Çarpışma dizisinin tarihi belli oldu. 

Çarpışma 22 Kasım 2018 perşembe günü Show TVde başlıyor. İşte, İlk bölümden detaylar içeren fragmanlarıyla takipçilerin beğenisini kazanmayı başaran dizi Çarpışma 1. bölüm fragmanı…
Çarpışma 1. Bölüm Özeti.. Bölümde Neler Olacak? 

Sarıyer Spor’un amigosu Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) tribünleri coştururken, onu izleyen eşi ve kızının mutluluğu gözlerinden okunuyor. Şüpheli kişiye silah çeken Kadir’in heyecanı yükselttiği, Zeynep’i (Elçin Sangu) takip eden kişilerin merak uyandırdığı, Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) önemli bir kararın eşiğine geldiği, hapisten yeni çıkan Kerem’in (Alperen Duymaz) yaşadığı çıkmazın hissedildiği tanıtımda Veli, (Onur Saylak) tehlikeli yüzünü gösteriyor.

Silahların çekildiği, büyük çarpışmanın gerçekleştiği korku dolu anlar izleyicilerin nefesini kesiyor. Kadir’in “Sana da bana da kurtuluş yok!” sözleriyle ölüme meydan okuduğu anlar gerilimi tırmandırıyor. Dört arabanın çarpışmasıyla, 4 kişinin kaderinin birleştiği Çarpışma sürükleyici hikayesiyle ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Çarpışma Dizisi Oyuncuları

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Onur Saylak, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık

Çarpışma Dizisinin Konusu Ne?

Kadir Adalı, karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymaktadır ve çok acı çekmektedir. İntihar etmeye karar verir. Hayatına bir araba kazasıyla son vermek isteyen Kadir, farkında olmadan bu kaza ile hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kadir’in ölmeyi planlandığı kazaya 4 araba karışır. 4 araba, 4 hayat, 4 insan. Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre. Bu kazadan sonra kader onları bir daha asla birbirlerinden ayırmayacaktır. Kadir’in de dediği gibi: Çarpışan biz değildik, kaderlerimizdi!

Yaşadığı travma nedeniyle ruhen ağır yaralı olan Kadir’i yetimhaneden de tanıdığı Zeynep iyileştirecektir ve geçmişte olduğu gibi yeniden ona aşık olacaktır. Zeynep, elinden zorla alınan kızı Aylin’e, Kadir sayesinde kavuşacaktır. Kerem ve Cemre ise büyük bir sırla birbirlerine bağlanmış iki gençtir. Cemre güçlü bir avukatlık şirketinin genç varisidir. Kerem, hiçbir şeyi olmayan, hapisten yeni çıkmış ve başına daha büyük bela açmış bir gençtir; üstelik bu yeni belanın merkezinde Cemre vardır.

Çarpışma dizisinin son dakika haberleri için dizi sayfasına göz atın.. Tıklayın..