Çarpışma Kerem Kim? Hırsız Kerem Hangi Dizilerde Oynadı? Sevgilisi


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 17:51
0

Uzun süredir hazırlıkları devam eden çarpışma dizisinin artık sonuna gelindi. İtina ile yapılan hazırlıklar dizinin konusu senaryosu oyuncuları dizide çalan şarkılar hepsi titizlikle seçildi. Hatta uzun süredir oyuncu kadrosunun tamamlayamayan çarpışma dizisi birçok oyuncuya teklif götürse de kabul edilmedi. Çarpışma Kerem Kim?

Çarpışma dizisinde rol almayı kabul eden oyunculardan biri Kerem oldu. çarpışma Dizisi Kerem kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler hangi diziden geldi sevgilisi var mı Instagram hesabı nedir gibi soruların yanıtı haberimizde.

Show TV’nin büyük bütçeli dizileri arasında yer alan çarpışma dizisi Kerem gerçek adı Alperen duymazdir. Çarpışma Dizisi Kerem hapisten yeni çıkan kendi çapında iddialı bir hırsızi canlandıracak. Peki çarpışma Dizisi Kerem karakterine hayat veren alperen duymaz kimdir Yaşı kaç hangi dizilerde oynadı hangi üniversitelerden mezun oldu.

Alperen duymaz 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Akrep burcu olan oyuncu Bir 83 boyundadır.Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümü öğrencisi olan Alperen duymaz karizmatik yapısıyla da ilgi çekti. Oyunculuğun yanında modellik de yapan yakışıklı oyuncu birçok reklam filminde de kendini gösterdi.

Alperen duymaz daha önce hangi dizilerde oynadı konusuna giriş Yapacak olursak 2015 yılında tatlı küçük yalancılar dizisinde adından sıkça söz ettirdi. Tatlı küçük yalancılar dizisinde Bensu Soral Şükrü Özyıldız Büşra Develi gibi isimlerle başarılı bir projede yer alması oyuncunun kariyeri için güzel bir başlangıç oldu.

Tatlı küçük yalancılar dizisinden sonra Acı Aşk dizisi ile de büyük bir kesim tarafından tanındı. Dizi sektörüne yeni adım atmış olmasına rağmen sergilemiş olduğu performansla Alperen duymaz kısa sürede ilgi odağı oldu. Acı Aşk dizisinde de Seçkin Özdemir Erkan Can Sezgi Sena Akay Hüseyin Avni Danyal gibi başarılı isimlerle yol arkadaşı olması oyuncuyu bir adım daha ileriye taşıdı.

çarpışma Dizisi Kerem karakteri daha sonra 2016 yılında Şevval Sam Murat Aygen Timuçin Esen Hilmi Cem İntepe Dilan Çiçek Deniz gibi güçlü isimlerle Bodrum Masalı adlı dizide rol aldı. Bodrum Masalı da oldukça ilgi izlenen bir dizi olduğundan oyuncu Burada da yeteneklerini gösterdi. En son Show TV ekranlarında yayın hayatına giren 2018 dizisinin reyting rekortmeni dizisi Çukur da izleyici karşısına geçen yetenekli oyuncu sergilediği performansla büyük kitlelerce beğenildi.

çarpışma Dizisi Keremin sevgilisi kim diye genç kızlar arama motorlarında çılgınca bir arayış içine girdi. Alperen duymaz genç kızların ilgi odağı olan yakışıklı oyuncu sevgilisi olmadığını iddia etse de yakın zamanda bir güzelle yakalandı. Büyük araştırmalar sonucunda alperen duymazın sevgilisinin Burcu Özberk olduğu anlaşılsada bir müddet sonra ayrılık haberleri sosyal medyada Yankı buldu. Şu anda bilinen bir sevgilisi yoktur.Sizin bilgileriniz varsa yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.