Çarpışma Galip kimdir? Hangi dizilerde oynadı?


Güncelleme: 13 Kasım 2018 : 22:03
0

Show Tv’nin merakla beklenen dizisi Çarpışma güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesi ile bizleri koltuklarımıza kitleyerek.. Dizinin karakterleri de en az dizinin konusu kadar dikkat çekici. İşte o isimlerden birisi de Galip karakteri. Çarpışma Galip Kimdir?

Hande Soral ile evli olan İsmail Demirci 1984 tarihinde Ankara doğumludur. 33 yaşında olan İsmail Demirci Akrep burcudur. İsmail Demirci oyuncu olarak tanınmaktadır. Demirci Hande Soral ile evlidir. İsmail Demirci 186 cm boyunda ve 81 kilodur. Gözleri kahverengi renktir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Çarpışma Galip Hangi Dizilerde Oyandı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Orhan rolüyle ekranlarımıza konuk olan İsmail Demirci başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.

İlk kez TV karşısına ise 2010 yılında kısa film olarak yayınlanan “Sessiz Gece”’de çıkmıştır. Daha sonra 2010 yılında “Türkan” dizisinde doktor Mehmet’i canlandırdı. Tanındığı dizi ise 2012 yılında yayınlanan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde “Erkan” karakteri ile olmuştur.

Ardından Mor menekşeler, ben onu çok sevdim, kod adı reaksiyon, tut sözünü, Fabrika kızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Serçe Sarayı, Babalarının babası, Posta kutusu isimli yapımlarda kendisini izledik. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine dahil olmadan evvel “Babamın Günahları” dizisinde “Reha” karakterini canlandırdı.

Çarpışma Galip Nereli? Gerçek Adı Ne?

Çarpışma dizisinin Galip’i İsmail Demirci hakkında temel bilgiler… 

Gerçek Adı: İsmail Demirci
Doğum Tarihi  (33 yaşında)
Ankara
Burç Akrep
Meslek Oyuncu
Cinsiyet Erkek
İlişki Durumu Evli (Hande Soral ile)
Boy 186 cm
Kilo 81 kg
Göz rengi Kahverengi
Eğitim Lisans Mezunu
Üni. Anadolu Üniversitesi
Bölüm. Devlet Konservatuvarı Tiyatro

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.  Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi…”

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler yer alıyor. Çarpışma, 22 Kasım’da Show TV’de!