Çarpışma Dizisinin 1.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 11:58
0

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun yer alacağı yeni dizi Çarpışma’nın ilk bölümünün 2. fragmanı yayınlandı! 

Ay Yapım imzası taşıyan yeni dizi Çarpışma şimdiden herkes için merak unsuru oldu… Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun bulunacağı dizi, Perşembe akşamı Show tv’de yayın hayatına start verecek.

Daha yayınlanmadan büyük bir popülariteye ulaşan dizinin konusu şu şekilde;

Dizinin esas aldığı olaylar 4 arabanın birbirine çarpması ile başlıyor… Bu olay sonrasında ana karakterler olan Zeynep, Kadir, Veli, Cemre ve Kerem’in hayatları kesişir. Oldukça bol aksiyon sahnesini barındıran dizi tüm izleyicilerin merak noktası olmuş durumda…

Çarpışma Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Çarpışma dizisi birçok kaliteli oyuncuyu içinde barındıran bir dizi olarak karşımıza çıkacak! Başrolde bulunan Kıvanç Tatlıtuğ’a, başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu eşlik edecek. Bunun yanı sıra Çarpışma’nın kadrosunda; Onur Saylak, Alperen Duymaz, Erkan Can, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise başarılı yönetmen Uluç Bayraktar oturuyor.

Senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı Çarpışma dizisi, perşembe akşam saat 20:00’da Show tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak!

Çarpışma Dizisi Oyuncularına Yakından Bakalım…

Kıvanç Tatlıtuğ

Türk oyuncu ve eski manken olan Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı yapımlar ile adından söz ettiren başarılı bir aktör. 2002 yılında Best Model of the Turkey ile adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ, kariyerinin zirvesine Gümüş, Aşk-ı Memnu ve Menekşe İle Halil dizilerindeki rolleri ile çıkmıştır.

Elçin Sangu

Daha önce birçok yapımda yer alan Elçin Sangu asıl başarısını başrollerini Barış Arduç ile paylaştığı Kiralık Aşk dizisine borçlu… Kısa zamanda en sevilen oyuncular arasında yerini sağlamlaştıran Elçin Sangu, şimdi ise Çarpışma dizisi ile izleyenleri ile buluşacak!

Alperen Duymaz

Kerem karakterini canlandıracak olan Alperen Duymaz, son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından birisi olmaktadır… Genç yeteneklerden olan Alperen Duymaz, Bodrum Masalı ve Çukur dizileri ile tanınmış ve kendisini izleyenlere sevdirmiş.

Onur Saylak

Gönülçelen, Asi ve Hatırla Gönül gibi birçok başarılı işte yerini alan Onur Saylak aynı zamanda çok başarılı bir yönetmen olmaktadır. Çarpışma dizisinde karanlık bir karakter olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Saylak, bu rolü ile de adından oldukça söz ettireceğe benziyor.

İşte Çarpışma Dizisinin 1. Bölüm 2. Fragmanı;