Çarpışma Dizisi Veli Cevher Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 14:52
0
Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün

Show TV’nin enfes yapımlarından birisi olan çarpışma dizisi her hafta nefes kesen bölümleri ile seyircinin karşısında ki yerini alıyor her hafta içi Perşembe günü saat 20.00 da izleyicisiyle buluşan Çarpışma dizisinin kötü karakteri olan Veli Cevher kimdir oldukça merak ediliyor ve arama motorlarında sıklıkla aratılmaya devam ediliyor.

Arif Onur Saylak

Çarpışma Dizisi Veli Cevher Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?

Dizide kötü karakter olan Veli Cevher Zeynep’in kocasından alması gereken parayı alamadığı için Zeynep’in kızını kaçırıyor ve parasını almadan da bu minik çocuğu serbest bırakmayacağını söylüyor. Daha sonra Zeynep’in yolu eski sevgilisi olan Kadir ile yolları kesişiyor ve Kadir Adalı ise  her dan Zeynep’in kızını almaya çalışıyor.

Veli Cevher Kimdir

Veli Cevher oldukça acımasız ve  gaddar bir karakterdir. Ayrıca  Kadir Adalı ile hesaplaşma uğruna gözünü karartmış ve birçok kötü işin altına da imzasını atmıştır, o kadar gaddardır ki söylediği bir şey yapmayan insanı tek kurşunla öldürebiliyor. Bakalım Zeynep’in kızını Zeynep’e sağ salim verecek mi? Ne şartlar koşacak? hep beraber dizinin yeni bölümlerinde öğrenmiş olacağız.

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün

Çarpışma dizisinde Veli Cevher’e  hayat veren oyuncu kimdir ?Nerelidir ,daha önce hangi projelerde yer almıştır, yaşı kaçtır,boyu ve kilosu nedir ,evli midir ,bekar mıdır, çocukları var mıdır ,neler yapmaktan hoşlanır bu gibi soruların hepsinin cevabı yazımızın ilerleyen paragrafların da yer alıyor Veli Cevher karakterine hayat veren oyuncu Arif Onur Saylak’ tır .Şu anda 41 yaşında olan oyuncu 12 Mayıs 1977 senesinde dünyaya geldi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunudur, daha önce Tuba Büyüküstün ile evlenmiştir ve ikiz kız çocukları vardır. KOD ADI, HADI GIDELİM,DENIZDEN GELEN gibi projelerde yer almış ve yeteneği ile göz doldurmuştur ayrica  Güz, Sonbahar Sancısı, Gönülçelen gibi yayın  ve yapımlarda yer almıştır.  Tuba Büyüküstün ile 2011 yılında evlenmiş 2017 yılında ise yollarını ayırma kararı almıştır,şu an hayatında kimsenin olmadığı biliniyor.

Bakalım Arif Onur Saylak Çarpışma dizisinde hayat verdiği Veli Cevher ile daha nasıl sahneler çekip karşımıza çıkacak merak ve heyecanla bekliyoruz.