Çarpışma Dizisi Elçin Sangu Hakkında Hiç Bilinmeyenler


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 12:05
0

Çarpışma dizisi başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı bir dizi olarak Show TV’de yayınlanıyor .Her hafta yeni bölümleri ile perşembe günü saat 20.00 da yayınlanacak olan dizi güçlü başrollerini olması sebebi ile oldukça merak konusu oldu. Bu diziyi hayranlarından dolayı İzlemek isteyenler konusunu merak ediyor.Acaba Çarpışma nasıl bir dizidir, konusu nedir, teması nedir, ne mesaj verilmek isteniyor?  diye merak ediliyor ve Çarpışma dizisinin oyuncuları kimlerdir diye merak ediliyor yaşları ,boyları,kiloları ,evlilik durumları, çocuklarının  olup olmadığı,ilişki durumları ,sevdiği şeyler ,sevmediği şeyler memleketleri, eğitim durumları merak konusu oldu.

Dört farklı hikayenin sahibi insanın dördünün arabalarının çarpışması ile başlayan asıl hikayedir. Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ,Onur Saylak, Alperen Duymaz,Melisa Aslı Özpamuk dizide oynamaktadır.

Dizide Zeynep karakteri kimdir, nasıl biridir ?diye soruluyor. Zeynep evli ve bir kız çocuğu olan bir kadındır. Kızının adı Leyla’dır,kocasının adı Galip’tir. Galip bir adamın  16 milyon euro’ya yakın parasını alıyor ve borcunu ödemiyor. Adamlar eve baskın yapıyor. Zeynep Galip’i arıyor, Galip geleceğini söylüyor. Ancak gelmeyip pasaportunu alıp kaçıyor yurt dışına. Borcunu isteyen adam ise Zeynep’e sen borcu ödeyeceksin diyor Zeynep’in kızını alıp görüyor paramı getir kızını al diyor.

Zeynep bir bankada çalışıyor ve resmen kendi çalıştığı bankayı soyuyor. Hızla arabaya atlıyor. Yolda polis çevirmesi var ve polis yanında paraları görüyor onu arabadan indirmek istiyor ama o gaza basıyor bir polise çarpıp yaralıyor ama durmadan kızını kalabilmek için bankadan çaldığı paraları borcunu isteyen ve kızını alan adama vermek için gaza çarpıyor. Aniden bir araba ile çarpışıyor iki araba daha gelip çarpıyor onların arabalarına. Bakalım Zeynep alabilecek mi kızını? Neler olacak merak ediliyor. Izleyip göreceğiz.

Elçin Sangu Zeynep karakterine can verdi. Elçin Sangu aslen Izmırli’dir. 33 yaşındadır. 13 Ağustos 1985 yılında doğdu. Hem oyunculuk hem mankenlik yapmaktadır. Mersin Üniversitesi Opera bölümü mezunudur. Kiralık Aşk dizisinin Defne’si olarak parladı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Sevdam Alabora,Kurt Seyit ve Şura,Mutluluk Zamanı gibi projelerde yer aldı. Şimdi ise Çarpışma Dizisi’nde yer alıyor.