Çarpışma Dizisi Başrol Oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ Bugüne Dek Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 08:24
0

Yakışıklı  oluşu ile  epeyce bir hayran  kitlesi olan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne  dek sayısız  projede oyunculuğunu sergiledi ve oyunculuğu  sayesinde  de epey  bir  seven kitlesine  erişti . Böylece  her daim gündemde  oldu  ve her daim zirvede  oldu.  Türkiye’de gerek  oyunculuk  hakkını  verme olsun  ve gerek görünüş olsun  bir çok oyuncudan ayrılır  ve Kıvanç  Tatlıtuğ’un kefesi ile diğer  oyuncuların  kefesi her zaman  ayrı  tutulur . Kıvanç Tatlıtuğ yeni  dizi olan Çarpışma ‘da da bu söylenenleri  yeterince  karşılamaktadır bu dizi ile döneme  yine  damgasını  vuracağa benziyor.

Çarpışma dizisinde  Kıvanç Tatlıtuğ’a partner olan diğer  bir  başrol  oyuncusu ise,Elçin  Sangu olacak. Sürükleyici bölümleri  ile izleyiciye keyifli zamanlar  yaşatacağa benziyor.

 

Peki Kıvanç Tatlıtuğ  bugüne  dek kimler ile hangi  projelerde yer aldı  ve hangi  unutulmaz  karakterlere  can verdi.

Gümüş Dizisi’nde Mehmet isimli karaketere can verdi. Gümüş’e ise, Songül  Öden  hayat  verdi.

Daha sonra;

Menekşe  ile Halil Dizisi’nde Kıvanç Tatlıtuğ Halil karakterini  oynadı.

Ezel Dizisi’ne konuk  oyuncu olarak katılan  Kıvanç Tatlıtuğ burda Sekiz isimli karakteri  oynadı.

Aşk-ı Memnu Dizisi’nde Behlül  oldu ve Bihter (Beren Saat) ile epeyce  bir  zihinlere kazındı.

Kurt Seyit ve Şura ‘da da Kurt Seyit karakterini  oynadı.

Kuzey ve Güney Dizisi’nde Kuzey  Tekinoğlu ‘nu canlandırdı.

Cesur ve Güzel  isimli  dizide Tuğba Büyüküstün  ile başrolü  paylaştı  ve Cesur karakterine  can verdi.

Oyunculuğu  ile çok  sevildi ve hemen  hemen her projesi ile reyting liselerini  alt üst  etti. Halk Kıvanç Tatlıtuğ ‘u fazlası  ile sevdi  ve bağrına  bastı. Bu da  onun yeni projelerinin  ne olduğu, nerede oynayacağı, kiminle başrolü  paylaşacağı, yeni projedeki karakterinin  nasıl  olacağı  gibi birden çok  soruyu akıllara  getirir  oldu. Öyle  ki Çarpışma dizisinde yer alacağını  duyan  hayranları  hemen hangi  karakteri oynayacağı,  nasıl  bir üslup seçeceği, kiminle  başrol oynayacağı, neler giyeceği, saçını nasıl  kullanacağı gibi birçok soruyu cevaplandırmak için araştırmaya girdi.  Kıvanç Tatlıtuğ halktan aldığı  bu sevgi ve  güçlü  bağ ve yeteneği  ile  daha da iyi ve  güzel projelerde yer alacağa benziyor.