Çarpışma Dizisi 5.Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 10:05
0
Zeynep ve Aylin Kavuştu

Show TV’de Her hafta perşembe günü saat 20 00 da yayınlanan çarpışma dizisinin 5. Bölümünde neler oldu Ne gibi gelişmelerin yaşandığı merak ediyor bu yazının devamında Tüm bu merak edilenlerin hepsini özet tadında okuyarak görebileceksiniz şimdiden okuyan herkese keyifli okumalar dileriz.

Çarpışma Dizisi 5.Bölüm

Çarpışma Dizisi 5. Bölüm Özeti, Neler Oldu?

Bu dizinin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Mustafa Uğurlu, Merve Çağıran, Rojda Demirer, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci  gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Zeynep denetimli serbestlik ile evde hapis cezası aldı çünkü çalıştığı bankayı soymuştu. Kadir Adalı ise Zeynep Tunç’a yardımcı olmak için elinden gelebilen herşeyi yapmaya çalışıyor.

Veli Cevher Kadir Adalı’nın canını yakmak için elinden gelen herşeyi yapıyor. Ayrıca Avukat Cemre Kerem Korkmaz’ı hapisten çıkarma konusunda hala kararlı. Belma ve Demir Cemre’ye öfkeli. Ve sonunda Cemre Kerem Korkmaz’ı hapisten çıkarıyor. Kadir Adalı Kerem Korkmaz’a evini veriyor. Bu arada Demir Yakup’u takio ediyor, onu dövüyor ve videoyu alıyor. Belma buna çok seviniyor. Meral Yakup’u kanlar içinde görünce Demir’in  videoyu aldığını öğrenir Meral artık paranın bittiğini anlar. Ayrıca Meral de videonyn kopyası vardır. Yakup Demir’in kafasını kopartacağını söylüyor.

Zeynep Herşeyi Göze Aldı

Zeynep Tunç bir video çekiyor ve kızı için gözyaşı döküyor bütün haber kanallarına düşüyor. Kerem Korkmaz Cemre’ye videoyu alıp getireceğini söylüyor. Veli Cevher eskiden Kadir Adalı ile olan güzel dostluğunu düşünüyor bir an daga sonra nasıl düşman olduklarını. Bu arada Veli Cevher de eskiden bir polis imiş.

Zeynep ve Aylin Kavuştu

Zeynep Veli Cevher’in dahi yurt dışından getirtemediği  kocası Galip’i ülkeye getiriyor. Ayrıca Zeynep evladı için herşeyi göze almış bir vaziyette. Çarpışma Dizisi 5.Bölüm Özeti,  Neler Oldu? Veli Cevher’i alt edip kızına kavuştuğu anlar gözyaşlarının sel olmasına sebep oluyor. Bunca zaman sonra anne-kızın kavuşması çok etkili oldu. Kızı annesine çok iyi olduğunu ara sıra korktuğunu söylüyor. Bu arada Kadir Zeynep’in başının belada olduğunu öğrenince çılgına dönüyor eğer Aylin veya Zeynep’in başına birşey gelirse Veli Cevher’i mahvedeceğini söylüyor .