Çarpışma Dizisi 2.Bölüm Özeti, 29 Kasım 2018


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 10:04
0

Başrollerini Elçin Sangu Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma dizisi her hafta perşembe günü saat sekizde ekranlarda olmaya başladı.

29 Kasım 2018 Perşembe günü saat sekizde çarpışma dizisinin 2. Bölümü yayınlandı peki 2.bölümde neler oldu ,neler yaşandı ,Kadir ve Zeynep ne oldu  Cemre öldü mü ,Belma ve Demir ne yapmaya çalışıyorlar? dizinin özeti için yazının devamını okuyabilirsiniz keyifli okumalar dileriz.

Kızını ve karısını kaybeden Kadir çok büyük bir bunalım ve depresyon içerisindedir ,çok üzgündür hayatına son vermek ister .Ancak bir türlü yapamaz .Daha sonra arabasına biner ve o esnada bir banka soygunun haberini alır son gaz basar arabaya ve gider der ki en azından görev başında hayatımı kaybederin  çocuğumun ve karımın yanına giderim. Öte yandan Zeynep kızı Aylin’i kaçıran adamlar için çalıştığı  bankadan soygun yapmıştır ve arabaya paraları atar daha sonra polis kontrolü ne takılır.  O esnada bir polise çarpar daha sonra polis otomobiline çarpar ve son hız gider Kadir ve Zeynep’in arabaları kafa kafaya çarpışır . Ikiside yaralanr.Diğer yandan Belma öteki evlerinde Demir ile birlikte oluyor. Demir Belma’nın üvey kızının sevgilisidir bu yasak ilişkiden hiç kimsenin haberi yoktur onlar bu beraberlik esnasında son ses müziğin sesini verirler ve o sırada 2 tane hırsız girip oradaki soygunu yaparlar, kasayı boşaltırlar, değerli mücevherleri alırlar.

Belma’nın üvey kızı Cemre ise o eve gelmektedir, müzikten dolayı sesi çıkamamaktadır, aşağı inen hırsızlardan birisinin elinde bıçak vardır ve  o Kerem’dir merdivenin başında zavallı kızla karşı karşıya gelirler ve kızı yanlışlıkla bıçaklar kız kanlar içinde  oraya yığılır sesini duyuramaz daha sonra bin güçlük arabasına biner ve ilerlemeye devam eder. Hırsızlar da farklı araba ile yola  devam ederler. Hırsızlar ve yaralı kızın arabaları da Kadir ve Zeynep’in arabası ile çarpışır yani 4 çarpışma olur işte dizinin burada başladığını söyleyebiliriz daha sonra hastaneye kaldırırlar. Zeynep gözlerini açar ve Kadir’i tanır daha sonra sadece onun kızını Kadir’in kurtarabileceğini düşünür ve Kadir’den yardım ister Kadir’i buna ikna etmeye çalışır acaba Kadir Zeynep’e yardım edebilecek mi?

Belma’nın üvey kızı Cemre  gözlerini açar ve onu bıçaklayan kişi ile kazada çarpıştığı kişinin kim olduğunu söyler ve ifadesini verir  ve onu bıçaklayan kişinin Kerem olduğunu söyler Kerem ise zaten Cemre’yi yanlışlıkla bıçakladığı için çok pişmandır vicdan azabı çekiyordur Ölmediğini gazetelerden öğrenince çok sevinir .Onunla beraber hırsızlık yapan arkadaşına bir türlü ulaşamaz. Çünkü arkadaşı onun sevdiği kızı da alıp kaçmıştır . Sevdiği kızın onu hapisteyken 5 yıl boyunca beklediğini düşünmüştür ama ama sevdiği kız Kerem’i beklememiştir ve Kerem’in en yakın arkadaşıyla beraberlik yaşamaya başlamıştır .Kerem bunu da duyunca yıkılır. Demir ile Belma ilişkilerinin ortaya çıkma ihtimalinden dolayı endişelidir bakalım yeni bölümde neler olacak?