Çarpışma Belma Kimdir, Nelerde Oynadı?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 23:16
0

Her hafta perşembe günü saat tam 20.00 da yeni bölümleri ile Show tv’de yayınlanan Çarpışma dizisi çok güçlü bir kadroya sahip. Başroller kadar diğer rollerdeki oyucular da dikkat çekiyor. Çarpışma dizisi hem konusu ile hem de kadrosu ile epeyce bir ilgi odağı oldu. Ve reytingleri de gayet iyi gidiyor. Bakalım ilerleyen yeni bölümlerde neler olacak? Kadir depresyondan çıkacak mı? Zeynep kızı Aylin’e kavuşacak mı? Cemre şikayetini geri çekecek mi? Belma ve Demir’in yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkacak mı? Dizi de güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Belma Kimdir, rolü nedir, aslen nerelidir, yaşı kaçtır, evli midir,sevgilisi var mıdır, bekar mıdır,çocukları var mıdır, burcu nedir, egitim durumu nedir? Gibi bir çok soruyu cevaplıyoruz bu yazımızda.

Belma Çarpışma dizisinde Belma karakteri kara para baronu Selim’in ikinci karısı, Avukat Cemre’nin ise üvey annesidir. Genç ve güzel bir kadın olan Belma çok çekici bir görüntüye sahiptir. Ayrıca Belma üvey kızı Cemre’nin erkek arkadaşı olan Demir’e aşıktır. Kendisini ondan alıkoyamaz ve ona hayır diyemez, ondan ayrılamaz. Demir ile yaşadığı yasak ilişki ve aşkın ortaya çıkması ihtimali onu çok korkuyor. Kocası kara para aklayan baron Selim Gür onun tek bir kılını bile yeryüzünde bırakmaz biliyordur. Bu yüzden Demir ile yaşadığı  bu yasak aşk ortaya çıkmasın diye elimden geleni ardına koymaz.

Belma karakterine can veren başarılı ve güzeller güzeli oyuncumuz Rojda Demirer’dir. Rojda Demirer aslen Diyarbakırlı’dır. 39 yaşında olan güzel oyuncu 12 Ağustos 1979 senesinde Ankara ilinde doğmuştur. 1997 yılında Ankara da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 9 yaşında Trt Raddyo Tiyatrosu’nda yar aldı.2009 senesinde ablası ile beraber Istanbul Nişantaşı’nda “Marie Antoinette Chocolat” isimli bir  çikolata dükkanı açmıştır.2003-2008 seneleri arasında Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda kadrolu sanatçı olarak çalışmıştır. 2003 yılında Talat Bulut ve Emel Müftüoğlu gibi isimler ile Aşk Olsun isimli dizide yer aldı. 2010 yılında da Geniş Aile dizisinde Zeynep karakterine can vermiştir.

Alev Alev dizisinde 2012 yılında Berk Oktay,Ilker Inanoğlu,Hande Soral ile beraber oynamıştır. Burcu aslan olan güzel oyuncunun gözleri kahverengidir. Kilosu 54 ve boyu ise 1.67 cm’dir.