Caner Gerçekten İntihar Etti Mi? İntihar Sebebi Ne? Caner’in Son Durumu Hakkında Bilgiler


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 00:45
0

29 mart perşembe gününün ilk saatlerinde Caner Toygar’ın intihar iddiası gündeme bomba gibi düştü. Evlilik programlarından tanıdığımız Caner gerçekten intihar etti mi? İntihar sebebi ne? Damat adayı Caner’in son durumu hakkında bilgiler?

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Caner biraz durumunu izah ettikten sonra sözlerini ağlayarak bitirdi. Bu hayata daha fazla dayanamadığını ve ölmek istediğini belirtti. Ardından kimseye hakkını helal etmediğini ekledi. Gündeme bomba gibi düşen Caner’in intihar ettiği yönündeki iddialrın gerçek olup olmadığı da merak edildi.

Caner gerçekten intihar etti mi soruları yanıt aradı. Caner’in intihar haberinin ardından Esra Erol’un eşi Ali Özbir sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Bazı kesimler tarafından damat adayı Caner’in reklam için böyle girişimde bulunduğu söylense de biz bu düşüncelere katılmıyoruz.

Son zamanlarda yaşadığı psikolojik sorunların Caner’i intihara sürüklediğini düşünüyoruz. Berke ile evliliği çıkmaza giren ve  evliliğini kurtarmak için çabalayan Caner’in sağlık durumunun iyiye gittiği haberi sağlam ve güvenilir kaynaklardan alınan bilgilerle teyit edildi.