Can Kırıkları Dizi Kıyafetleri Markaları Nelerdir?


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 03:06
2

Kanallarda birbirinden iddialı diziler her gün ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Kanalların dizi sirkülasyonu tüm hızıyla devam ederken bir yeni dizi haberi de Atv’den geldi. Can Kırıkları dizisi; sağlam oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyiciyle buluşurken dizide her detay seyirci tarafından sorgulanıyor. Özellikle sevilen oyuncuların dizide giydikleri kıyafetler, ayakkabılar, çantalar ve aksesuarlar en çok araştırılan konular arasında. Can Kırıkları dizi kıyafetleri, Can Kırıkları dizisi kıyafetleri markaları nelerdir sorularının yanıtını sizler için araştırmaya başladık.


Jet Sosyete Dizi Kıyafetleri Markaları Nelerdir?


Can Kırıkları dizisi Atv’nin yeni gözdesi olacak. Kanatsız Kuşlar ve Kırgın Çiçekler gibi uzun soluklu projeleri ekrana taşıyan NTC Medya tarafından ekranlara geliyor.  Atv yeni dizisi için oldukça iddialı. Uzun süren özenli bir hazırlık aşamasının ardından büyük umutlarla ekrana gelen dizinin her detayı izleyenler tarafından merak edilip araştırıldı.

Uzun süren hazırlıklar sonucunda ekrana gelen Cam Kırıkları başarısının yanı sıra kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları da çok konuşulacak. Ünlü markalar yeni başlayan dizilerin sponsorluğunu üstlenmek için birbiriyle yarışıyor. Özellikle tutan dizilerin karakterleri yaptığı hareketlerle tavırlarla ve tarzlarıyla izleyenlerin rol modeli olabiliyor. Can Kırıkları oyucuları da zamanla izleyenlerin beğenisini kazanıp her yönden ilgilerini çekmeyi başaracak.

Can Kırıkları dizisi kıyafetleri markaları ve fiyatlarını her hafta düzenli olarak sizlerle paylaşacağız. Can Kırıkları dizi kıyafetleri ve markalarına ulaşmak istiyorsanız sitemizi takipte kalın.

Can Kırıkları dizisinde kullanılan markalar; İpekyol, Lacoste, NetWork, Faik Sönmez, Tommy Hilfiger, Dolce Gabbana, Diesel, Guess, İpekyol, Mavi, Adl, Koton, Matraş, Only ve Nike.

Can Kırıkları dizi kıyafetleri, markaları ve fiyatları her hafta düzenli olarak sitemizde yer alacaktır. Konuyla ilgi merak ettiklerinizi yorum kısmında sorabilirsiniz. 

Comments are closed.