Çalınmış Hayatlar Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 8 Mayıs 2017 : 19:13
0

Blu Tv, Çalınmış Hayatlar ismiyle ekrana getireceği yeni dram ve belgesel tarzında dizisiyle şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ülkemizin kanayan yarası haline gelen kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak üzere hazırlanan proje 3 bölüm yayınlanacak.

Daha önce Sahipli ve Masum dizilerini dijital ortamda izleyiciyle buluşturan Blu TV yepyeni bir diziyi izleyiciyle buluşturacak. D Yapım ve Game Yapım’ın ortaklaşa hazırladığı Çalınmış Hayatlar, Özgecan Arslan, Münevver Karabulut ve Sarai Sierrai cinayetlerini dava dosyalarına dayanılarak ailelerin özel izni ve katılımıyla ekrana getirecek.

Dizinin başrollerinde Özge Özkaplan (Özgecan Aslan), Cansu Diktaş (Münevver Karabulut) ve Onuryay Evrentan (Sarai Sierra) yer alıyor. Proje tasarımı ve sunuculuğunu Gökçen Özdemir, yönetmenliğini ise Sevdaluk, Yalancı Bahar ve Şüphe yapımları ile adından söz ettiren Deniz Yılmaz Şayir üstlenecek.

Her bölümü ortalama 60 dakika olan Blu Tv’nin yeni drama belgeseli Çalınmış Hayatlar bir sosyal farkındalık projesi sayılabilir. Blu Tv, vahşice öldürülen Özgecan Arslan, Münevver Karabulut, Sarai Sierrai’nın ve ailelerinin yaşadıklarını bir nebze bile olsa insanlara aktarmayı amaçlıyor. Proje 3 bölüm olarak tasarlandı. Her hafta bir bölüm yayınlanacak.

Cansu Diktaş Kimdir? 1985 İstanbul doğumlu dizi ve sinema oyuncusudur.

Özge Özkaplan kimdir? Dizi ve sinema oyuncusudur.

Onuryay Evrentan Kimdir? 16 Ağustos 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü mezunudur. Bir Çocuk Sevdim dizisinde Emine karakterine hayat verdi.