Çağrı Çıtanak Vatanım Sensin Dizisinde Hangi Rolde Oynayacak? Karakter Analizi


Güncelleme: 14 Kasım 2017 : 18:20
0

Kanal D’nin reytingleri kasıp kavuran dizisi Vatanım Sensin oyuncu kadrosunu genişleterek yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne son olarak Ateş Böceği dizisinde Teo karakteriyle izlediğimiz Çağrı Çıtanak dahil oldu. 

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Boran Kuzum, Kubilay Aka, Miray Daner ve Senan Kara gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yakışıklı oyuncu Çağrı Çıtanak katıldı. Genç oyuncu dizide asker rolünü üstleniyor.

Anadolu’nun İşgalden kurtuluşunu konu alan dizide kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Dizinin çekimleri için olağanüstü bir set kuruluyor. Dönemin izlerini birebir izleyiciye yansıtmak için hiç bir masraftan kaçınılmıyor.

İlk sezonu ile büyük bir başarı yakalan Vatanım Sensin 5 aylık bir sezon tatilinin ardından yayın hayatına iddialı bir giriş yaptı. Güçlü oyuncu kadrosuna 12 yeni oyuncu dahil ederek muhteşem bir ekip kurdu. Bu isimlerden bir tanesi de Çağrı Çıtanak.

Vatanım Sensin Çağrı Çıtanak Kimdir? 

Hatay doğumlu genç oyuncu 27 yaşındadır. Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında yayınlanan Küçük Sırlar dizisiyle yaşamıştır. Kariyer hayatı boyunca Tatlı İntikam, Acil aşk Aranıyor, Şeref Meselesi, Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Bizim Yenge, Kavak Yelleri ve Ateş Böceği dizilerinde rol almıştır. Vatanım Sensin kadrosuna dahil olan Çağrı Çıtanak’a yeni projesinde başarılar dileriz…

Siz Çağrı Çıtanak karakterinin performansını nasıl buldunuz? Çağrı Çıtanak’ın yerinde hangi oyuncuyu görmek isterdiniz?