Bunu Da Konuşmak Lazım Sunucusu Esra Balamir Kimdir?


Güncelleme: 6 Ocak 2018 : 14:47
0

“Bunu Da Konuşmak Lazım” isimli yeni magazin programı başlıyor! Flash Tv’de başlayacak olan programın sunuculuğunu Esra Balamir üstleniyor.  Eğlenceli formatı, ünlü konukları ve Esra Balamir’in renkli sunumuyla ekrana gelecek olan program hakkında detaylı bilgiler haberimizde. Bunu Da Konuşmak Lazım sunucusu Esra Balamir kimdir, yaşı, işi ve özel hayatıyla ilgi tüm merak edilenler…


Seda Sayan’la Yeni Formatı Nasıl? Programda Neler Olacak?


Bunu Da Konuşmak Lazım sunucusu Esra Balamir kimdir sorusuna gelmeden önce program hakkında kısa bir bilgi verelim. Yıllardır yayınlanan izdivaç programlarının yasaklanmasının ardından kanalar,  fortmalarında değişikliğe giderek kriminal içerikli program yapmaya devam etti. Fakat Müge Anlı gibi bir rakibin karşısında ne yazık ki istedikleri reytinglere ulaşamadılar. Böylece kanallar yeni bir akım başlattı ve artık gündüz kuşağında ekranları magazin programları dolduracak. Bu programlardan biride Flash TV’de başlaması beklenen “Bunu Da Konuşmak Lazım” olacak. Sunuculuğunu Esra Balamir’in üstlendiği program hafta içi her gün 14.35’te Fash Tv’de izleyiciyle buluşacak.

 

Esra Balamir programda birbirinden ünlü konuklarıyla magazin gündeminin değerlendirmesini yapacak. Sert eleştirileri yer verilmeyecek programda kimse incitilmeyecek. Keyifli eğlenceli ve seviyeli bir magazin programıyla izleyici karşısına çıkan Esra Balamir kim? Bunu Da Konuşmak Lazım Esra Balamir’in kariyeri ve özel hayatıyla ilgili ayrıntılar haberimizin devamında.

Bunu Da Konuşmak Lazım Sunucusu Esra Balamir Kim? 

Şarkıcı, sunucu ve aynı zamanda model olan Esra Balamir 1975 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Uyuşturucu batağına saplanan babası hapse girdikten sonra annesi de babasının öz yeğeniyle yurt dışına kaçmıştır. Sorunlu bir çocukluk geçiren Esra Balamir hayata tutunmayı başarmıştır. 2004 yılında sunuculuğunu Seray Sever’in yaptığı Ünlüler Çiftliği isimli programa katılmıştır. Son olarak 2016 yılında İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında tarzını yaşatmıştır. Bal gibi ve Masalcı isimli iki albümü bulunan Esra Balamir, Bizim Takım, Böyle mi Olacaktı, Sırılsıklam, Şafak Vakti ve Hayat Bilgisi dizilerinde rol almıştır. Şimdilerde Bunu Da Konuşmak Lazım sunucusu Esra Balamir olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Esra Balamir’in yeni programını nasıl buldunuz? Esra Balamir’in yerinde kim olabilirdi? Yorumlarınızı bekliyoruz.