Bugün Düğünümüz Var Yarışmasına Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu ve Şartları


Güncelleme: 21 Temmuz 2018 : 10:29
0

Tv8 yeni yayın döneminde oldukça iddialı yapımlarla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Acun, yeni sezonda bir çok diziyi bünyesine alırken yeni yarışmalarla da izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Tv8‘in yeni yayın döneminde seyirciye sunacağı yarışmalardan birisi de Bugün Düğünümüz Var isimli yarışma.

Bugün Düğünümüz Var yarışmasına başvurmak mı istiyorsunuz, başvuru formuna ulaşamıyor musunuz, yoksa başvuru yapamıyor musunuz, bu yazımız tam size göre. Eğlenceli yarışma programı Bugün Düğünümüz Var başvuru rehberini sizler için hazırladık.

Öncelikle yarışmadan kısaca bahsedelim. Talya Prodüksiyon tarafından hazırlanan yarışma programının ismi daha önce Darısı Başıma olarak kararlaştırılmıştı. Daha sonra yapılan görüşmelerde Bugün Düğünümüz Var olarak kararlaştırıldı. Yarışmanın konsepti ve içeriği şu şekilde olacak;

Bugün Düğünümüz Var Konsepti ve İçeriği

Yarışmaya 4 çift katılacak. Çiftler bir yandan evlenecekler bir yandan da para kazanacaklar. Yarışmaya tv8 başvuru diyerek ulaşabilirsiniz. Karşınıza tv8’in resmi internet sitesindeki genel başvuru sayfası gelecektir. Oradan ilgiyi yarışma programını seçerek başvuruya başlayabilirsiniz.

Bugün Düğünümüz Var Başvuru Formu

Başvuruda tüm bilgileri eksiksiz doldurduğunuza dikkat ediniz. Hiç ummadığınız bir detay, ayrıntı sizin yarışmaya katılmanızı sağlayabilir. bu yüzden hiç bir bilgiyi boş geçmeyin, başvuru formunda istenilen tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurun ve gönder butonuna basın. Yeni yarışma programı Bugün Düğünümüz Var ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizlerde kafanıza takılan soruları bizlerle paylaşabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırız.