Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Mayıs Yeni Bölüm Neden Yok?


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 12:24
1

Sevilen dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin 17 Mayıs Çarşamba günü yeni bölüm ekranlarda olmayacağı duyuruldu. Dizinin yeni bölümğ neden yayınlanmayacak? Final mi yapacak? Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Mayıs Çarşamba Var mı Yok mu? Neden Yok?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi reytinglerde tutunma mücadelesi vermekte. Atv ekranlarında büyük umutlarla başlayan dizi kısa sürede sevilmiş ve gündemde kalmayı başarmıştı. Fakat son dönemlerde reytinglerinde düşüşler yaşandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisinin olduğu gün Diriliş Ertuğrul ve Kara Sevda dizilerine kayan izleyicilerin olması doğal olarak Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin izleyicisini düşürdü.

Her şeye rağmen tutunmaya çalışan Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Mayıs Çarşamba yeni bölümünü yayınlamayacak.Çarşamba günü ekranlara gelecek olan  Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir Yarı Final maçı sebebiyle yeni bölümü haftaya yayınlayacaklar. Bu Şehir Arkandan Gelecek 24 Mayıs Çarşamba günü yeni bölümüyle aynı saatte sizlerle olacak iyi seyirler dileriz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gVYoBb8PykI

1 YORUM

Comments are closed.