Bu Sayılmaz Armağan Sayılmaz (Boncuk) Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 10:55
0

Fox ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizi Bu Sayılmaz ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Sit-com dizisi olarak ekranlara geleceği daha önceden duyurulmuştu. Dizide ilginç karakterlerin varlığı diziyi eğlenceli hale getirecek gibi. İşte o karakterler birisi Boncuk. Peki Armağan Sayılmaz Boncuk kimdir? Gerçek adı ne?

Armağan, en büyük hayali ünlü bir türkücü olmak ve parçasıyla yaza damga vurmak olan saf bir gençtir.  Babasıyla çocukluğunda bir süre Urfa’da yaşadığı için fahri Urfalı gibi gezinir.

Kendine ait bir giyim tarzı, kırmızı çizgileri ve sevimli bir raconu vardır. Armağan, ailesine sahip çıkmak için Gümbür Barda çalışmaktadır. Fakat bu kısımda çok başarılı olduğu söylenemez. Kariyer basamaklarını çıkmaya çalışırken Cengiz Abi’sinin tavsiyeleri ve fikirleri onun için altın değerindedir.

Dizide Boncuk karakterini canlandıran oyuncumuz Mustafa Üstündağ canlandırmaktadır. Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Kaman’ın oturduğu ve senaryosunu Zeynep Karakaşoğlu, Elif Bilgin ve Kamuran Süner’in yazdığı dizide Mustafa Üstündağ Armağan Sayılmaz Boncuk karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmıştır.

Mustafa Üstündağ (Armağan Sayılmaz) Kimdir? 1977 Mersin doğumlu türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Muro karakteri ile ünlenen oyuncu daha sonra pekçok dizi ve sinema filminde oynamıştır. Yine kendisi gibi oyuncu olan Ecem Özkaya ÜStündağ ile evli olan oyuncumuzun mutlu bir evliliği vardır.

Vay Arkadaş filminde gösterdiği performans ile ödüle layık görülmüştür. Reklam, sinema, dizi ve tiyatroda rol alan usta oyuncuya başarılar dileriz.

Bu Sayılmaz Mustafa Üstündağ Oynadığı Diziler; Cennet Mahallesi, Hayalet, Emret Komutanım, Dikkat Bebek Var, Aşka Sürgün, Bizim Aile, Yılan Hikayesi, Yarım Elma, Bedel, Kurtlar Vadisi, İzmir Çetesi, Aşkın Kanunu, Muhteşem Yüzyıl ve Bana Sevmeyi Anlat gibi pek çok dizide rol almıştır.


Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Tam Liste