Börü Tolga Kim? Gerçek Adı, Kariyeri Ve Tüm Merak Edilenler


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 17:15
0

Börü başlarda ismiyle dikkat çekti ardından 15 temmuz akşamı yayınlanan tanıtım fragmanıyla dikkat çekti akabinde konusuyla dikkat çekti şimdilerde ise oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kahraman Türk askerlerinin cesaretli ve özverili mücadelesini konu alan Börü Tolga kim? Börü dizisi Tolga kimdir? Hepsi birbirinden başarılı geniş oyuncu kadrosuyla göz dolduran Börü dizisi Tolga karakterine dair tüm detaylar…


Börü Kaya Kimdir? Gerçek Adı, Kariyeri, Serkan Çayoğlu


Börü kelimesi kurt, yiğit, cesur ve bahadır anlamlarına gelmektedir. Öz Türkçe bir kelimedir. Bozkurt destanında Türklere yol göstermek için gökten gelen bozkurt anlamında kullanılmıştır.  Kelimeyi tam anlamıyla taşıyan vatan, bayrak ve toprak aşkıyla canlarını feda etmeye hazır Türk askerlerini anlatıyor. Börü Tolga kim sorusuna gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Börü dizisi ekranlarda yayınlanan diğer askeri konulu dizilerden biraz daha farklı. Yakın tarihte ülke olarak yaşadığımız, Balyoz, Ergenekon ve 15 temmuz darbe girişimlerini kapsayan güncel konusuyla dikkat çekiyor.

Börü Tolga; TEM’im daimi üyesi, gözü, kulağı, istihbarattan sorumlu özel harekatçılardan biridir. Analitik zekası, takım ruhuna hakimiyeti ve görev arkadaşlarına olan güveniyle TEM’in bel kemiklerindendir. Son yılların tüm çetin görevlerinde bilgi aktarımını sağlayan atılacak adımları önceden görebilen zeki ve çatışmaya her an hazır bir üyedir. Onu yetiştiren isim TEM daire başkanı Turgut Atalay’dır. Turgut Atalay efsanevi “üç başkan “olarak adlandırılan Özel Harekatı kuran üç kişiden biridir.

Börü dizisi Tolga karakterine hayat veren genç oyuncu son olarak yayınlandığı döneme damga vuran Anne dizisinde gazeteci Ali rolünü üstlenmiştir. 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 17 yaşına kadar sadece eğitimiyle ilgilenen Can Nergis teyzesinin yönlendirmesiyle modellik yapmaya başlamıştır. Menajerinin yönlendirmesiyle Çin’e gitmiştir. Ailesinin yurt dışında çalışmasına karşı çıkmasına rağmen burada 3 yıl boyunca modellik yapmıştır. Ardından Singapur, Malezya, Tayland Ve Japonya’ya gitmiştir.

Gittiği ülkeler arasında en çok Tayland’ı seven Can Nergis burada bir gece kulübü açtı. Fakat kısa süre içinde Türkiye’ye döndü. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Can Nergis kısa sürede yapımcıların dikkatini çekti . Her Şeye Rağmen, Dila Hanım, Paşa Gönlüm, Maral, Arka Sokaklar, Tatlı İntikam ve Anne dizilerinde rol almıştır.

Bugüne kadar romantik komedi, dram yada aile dizilerinde rol alan Can Nergis Börü dizisi Tolga karakteriyle izleyenleri ters köşe yapacak. Kendisine Börü Tolga karakteriyle başarılar dileriz.