Börü Kemal Kim? Kemal Boratav Oynadığı Diziler Murat Arkın Hakkında Bilinmeyenler


Güncelleme: 18 Şubat 2018 : 15:19
1

İnternete özel tanıtım fragmanıyla büyük ses getiren yeni dizi projesi Börü 28 Şubat çarşamba yayın hayatına başlıyor. Dizi ülkenin yakın tarihte yaşadığı iç ve dış sorunların iç yüzünü ekrana yansıtacak. Heyecanla beklenen proje için hazırlık aşaması oldukça uzun sürdü. Her biri titizlikle seçilen oyuncular arasında en dikkat çeken karakterlerden birine hayat veren Börü Kemal kim? Börü Kemal Boratav hakkında tüm detaylar…


Börü Turan Kim? Turan Gerçek Adı? Hangi Dizilerde Oynadı


Börü dizisi yaklaşık bir yıldır ekrana gelmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Zor günlerden geçtiğimiz son zamanlarda ülkenin içinde bulunduğu iç ve dış tehditleri en iyi şekilde izleyiciye yansıtacak proje için kalabalık bir ekip ve dev bir prodüksiyon aralıksız çalışıyor. Oyuncular aylar süren eğitimlerin ardından çekimlere başladı. Hepsi gerçek mühimmatlarla talimatlar yaptı. Oyunculuğun hakkını vermek senaryoyu izleyenlere yaşatmak için yorucu ve hummalı bir eğitimden geçtiler. Özel bir ekip ve hepsi özel yeteneklere sahip vatansever askerlerin yürekli mücadelesi ekranlara gelecek. Börü Kemal kim? Börü dizisi Kemal Boratav kimdir? Börü dizisi Kemal‘e dair her şey…

Börü dizisi Kemal, Özel Harekat timinin en zeki ve yetenekleri askerlerinden biridir. Harvard Üniversitesi adli antropoloji doktorasını birincilikle tamamlayan, sadece gönüllü olarak Özel Harekata katılan bir dahi bir asker.  İnsanüstü analitik kabiliyetleri, hızlı düşünen üstün zekası ile cebelleşirken bu özellikleri onu yalnızlığa itiyor. Ayrıca en yakın silah arkadaşı Turan’la oldukça zıt karakterlere sahiptir. Börü Kemal karakterine hayat veren oyuncu Murat Arkın’dır. Yeşilçamın ünlü aktörü Cüneyt Arkın’ın oğludur.

Murat Arkın, 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Cüneyt Arkın’ın 3 çocuğundan ortanca olanıdır. Lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Enformatik Bölümünden mezun olmuştur. Akabinde Londra’ya giderek yüksek lisans yapmıştır. Bir süre Londra’da kaldı ve burada kurduğu şirketi yönetti. Ardından İngiltere’ye geçti ve burada büyük bir şirkette bilgisayar programcılığı yaptı. 1979-81 yılları arasında Vatandaş Rıza ve Önce Hayaller Ölür filmlerinde çocuk oyuncu olarak rol almıştır. İngiltere’den döndüğü yıl Pis Yedili dizisinde öğrenmen Murat karakterine hayat verdi.

Babasına benzerliğiyle dikkat çeken yakışıklı oyuncu evlidir ve 3 çocuk sahibidir. Rol aldığı başlıca projeler; Panzehir, Altın Horoz, Muhteşem Harem ve Pis Yedili. Şimdilerde Börü Kemal karakterine hayat vermeye hazırlanan Murat Arkın’a yeni rolünde başarılar dileriz.

Börü dizisinin yönetmenliğini yapımcılığını Alper Çağlar üstleniyor. Dizi 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak. Dizinin finali beyaz perdede yayınlanacak. 6 bölümlük mini dizi ileriye dönük reyting kaygısı taşımadığı için Çarşamba gibi zorlu bir günde ekrana gelecek.

Börü dizisi Kemal ve diğer karakter hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.