BİZİM HİKÂYE’DE NİHAL ARTIK GİDİYOR MU?


Güncelleme: 13 Mart 2019 : 01:02
0

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Bizim Hikâye dizisinin 61.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

NİHAL ANLAŞMA YOLUNDA!

Tanıtımda, Nihal’in komadan çıktığı ve Filiz, Barış’la anlaşmaya çalıştığı dikkatleri çekti. Barış oğlunu almak isterken, Nihal ‘in“Yalvarırım Savaş’ı benden alma. Hayatınızdan çıkıp gideceğim” demesi kafaları karıştırdı. Seyirciler haftalardır sosyal medyada Nihal meselesinden yaka silkiyordu. Her yerde artık gitmesini istediklerini belirten yorumlar yapıyorlardı. Yeni bölümde böyle bir söz etmesi de, “Artık Nihal gidiyor mu?” sorusunu akıllara getirmeden edemedi. Eğer gidiyorsa, seyircinin büyük ölçüde rahatlayacağı anlaşılıyor. Diğer taraftan Cemil’in polislik mesleğinin elinden alınması da gözlerden kaçmadı. Bu durumdan Barış’ı sorumlu tutup yakasına yapışması da üzerine eklendi. Yeni bölümde bu cephede neler olacağını göreceğiz. Şimdi ikinci fragmanı açıklayalım.

ELİBOLLARIN BAŞI DERTTE!

Dizinin ikinci tanıtım fragmanında ise Elibolların gene başının belada olması ön plana çıkıyor. Aslında, Filiz ve Barış için her şey yolunda gitmeye başlıyor. Lokantadaki işlerin aileyi döndürmeye yettiği anlaşılıyor. Barış da, başındaki belalardan kurtulmuş ve mesleğine dönmesi için hiçbir engel kalmıyor. Rahmet’de Amerika’ya gitmek için hazırlıklara başlamıştır. Ancak, Fikri’nin sonu gelmeyen sorumsuz hareketlerinin faturası gene tüm aileye kesiliyor. Murtaza baba, halasını yanlışlıkla öldürdüğünü söyleyen Fikri’yi bulmak için mahalleye geliyor. Sonrasında ise evi yakıyor. Olanlar oluyor. Görünüşe göre, aileyi gene bol hareketli bir bölüm bekliyor.

1.tanıtım için tıklayınız.

 

2.tanıtım için tıklayınız.