BİZİM HİKÂYE DİZİSİNE TEPKİ YAĞIYOR!


Güncelleme: 24 Şubat 2019 : 22:53
0

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Bizim Hikâye dizisine izleyicilerden büyük tepki yağıyor. Sosyal medya yorumları da bunu doğruluyor. İşte detaylar..

NİHAL MESELESİNDEN HERKES SIKILDI!

Barış’ın eski karısı olan Nihal karakterinden seyircilerin çoğunluğu artık yaka silkiyor. Her bölüm bir şekilde dört ayak üzerine düşmeyi başarıyor. Bu yüzden de Filiz ve Barış arasındaki sorunlar bitmek bilmiyor. Sürekli yenisi ekleniyor. Sezon başından beri dizi sadece Nihal’in kötülükleri üzerine dönüyor. Barış’ın da sırf ondan kurtulabilmek için kendini öldü gösterdiği düşünüldüğünde, diziden artık ciddi anlamda çıkması isteniyor. Geçen hafta yayınlanan bölümde de kozlar Nihal’in eline geçince, internetteki seyirci yorumlarının önüne geçilemediği anlaşılıyor. Nihal için “Bir git de rahat nefes alalım” şeklinde tepki gösteriliyor.

58.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Geçen Perşembe yayınlanan 58.bölümde, Filiz hamile olduğunu öğrendi. Barış ve Filiz’le birlikte, tüm Elibollarda da büyük bir sevinç hâkim oldu. O kadar problemin arasında bu haber ilaç gibi geldi. Mahallede, Filiz’in hamile olduğunu duyan herkes ona bir şeyler getirerek yardım etmeye çalıştı. Ancak, bu mutluluk onlar için çok da uzun sürmedi. Çünkü, Barış hayatının hatasını yaptı. Parka oğlunu görmek için gitti. Onu uzaktan izlerken, düşüp canını acıttığını anlayınca kendine hâkim olamadı. Yanına gitti ve bu sayede de Savaş babasının yaşadığını öğrenmiş oldu. Barış’da, halası Merve’de onu bu durumu kimseye söylememesi konusunda uyardı. Ancak, Savaş bu uyarıları ne yazık ki dinlemedi. Bir önceki bölümde, mezardan alınan DNA testinden Barış’ın öldüğüne ikna olan Nihal’in de içine tekrar şüpheler düştü. Savaş ile sohbet etmek amacıyla oturup konuşurken, Barış’ın resmen yaşadığını da öğrenmiş oldu.