BİZİM HİKÂYE DİZİSİNE SEYİRCİDEN BÜYÜK TEPKİ!


Güncelleme: 29 Nisan 2019 : 03:36
0

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Bizim Hikâye dizisi finale yaklaşırken, izleyiciden tepki almaya devam ediyor. İşte detaylar…

KLİŞE SENARYO DURUMU YAŞANIYOR!

Geçen hafta yayınlanan 67.bölümde Filiz ve Barış arasında yeniden bir yanlış anlama durumu patlak verdi. Filiz, hastanede Barış’ın Neslihan’la evlilikleri hakkında konuştuğunu duyunca küplere bindi.

Cemil ve Çiçek, Filiz’e olanı biteni büyüttüğü konusunda ikna etmeyi başardı. Filiz, tam Barış’la yeniden konuşacakken, Barış gene Neslihan’la beraber Bursa’ya gitmek için arabaya biniyordur. Fakat Filiz onları görünce deliye dönüp, Barış’a nereye gittiğini sordu. Barış ise, Neslihan’la beraber olduğunu gizlemeyi tercih etti. Bu olayın üzerine, Rahmet ve Deniz Barış’ı takibe alıp kaldıkları otele gitti. Sonrasında, her dizide izlediğimiz yanlış anlaşılma sahnesi ekranlara yansıdı. Deniz ve Rahmet, Neslihan’ı Barış’ın kucağında otele girerken görüp, Filiz’i aldattığı konusunda emin oldular. Ancak, hiçbir şey göründüğü gibi değildi. Neslihan’ın aşırı alkol sonucu kötü hissetmesiyle, Barış onu odasına götürmüştü. Rahmet, çok geçmeden gördüklerini Filiz’e anlattı. Barış, Filiz’le konuşmak için geri döndüğünde ise çok geç olmuştu. Çünkü Filiz kesin kararını vererek onu evden kovdu.

İZLEYİCİLER İSYANDA!

Sosyal medyada, Bizim Hikâye’nin finale yürürken, bu tip klişe bir senaryoyla devam etmesine seyirciler oldukça isyan ediyor. Sezon başından beri Nihal konusuyla mücadele veren Barış ve Filiz’in bir türlü yüzünün gülmediğini belirtiyorlar. Üstelik bu zamandan sonra yanlış anlamalarla ayrılıp barışmalarını da oldukça gereksiz buluyorlar.