BİZİM HİKÂYE DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK!


Güncelleme: 11 Ocak 2019 : 15:31
0

Perşembe akşamları Fox’da yayınlanan ve başrollerde Hazal Kaya, Burak Deniz’in yer aldığı Bizim Hikâye dizisindeki ayrılıklar sürüyor. Geçen yazımızda “Tülay” karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin kadrodan ayrıldığını belirtmiştik. Ancak, sürpriz bir ismin daha diziden çıktığı bildirildi. İşte detaylar..

MURAT DANACI ARTIK YOK

28 Aralık’ta final yapan Beni Affet dizisinde, 7 sezon boyunca Cüneyt karakteriyle tanınan Murat Danacı’nın, yılbaşı tatilinden sonra başlayacak bölümlerde olmayacağı açıklandı. Sosyal medya üzerinde, oyuncu adına açılan bir fan sayfası “Murat Danacı Avukat Selim karakterine hayat verdiği Bizim Hikâye dizisinden ayrılmıştır.” Şeklinde haberi paylaştı. Oyuncunun” Üzülmeyin her şey daha güzel olacak”. Diye de not düştüğü belirtildi. Diziye Filiz’in avukatı olarak dâhil olmuş, sonrasında ona aşık olmuştu. Evlenecek gibilerken, Filiz Barış’a dönmüştü. Şimdi Murat Danacı kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Açıklayalım.

MURAT DANACI KİMDİR?

En son Bizim Hikaye’de Avukat Selim rolüyle izleyici karşısına çıkan Murat Danacı, 25 Temmuz 1976 tarihinde Manisa’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. 2000-2001 döneminde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sınavını kazanarak göreve başlamıştır. Pek çok ulusal ve uluslararası festivallerde görev almıştır. 2014 yılında, Lions Tiyatro Ödülleri’nde “Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” kategorisinde ödül almıştır. Halen tiyatro yaptığı bilinmektedir. Diğer rol aldığı tiyatro oyunlarından bazıları şunlardır.

SAHNE DENEYİMLERİ

Bir Varmış Bir Yokmuş/Oyuncu 2018

Bir Şehnaz Oyun/Oyuncu 2017

Sınır/Yönetmen 2017

Tom, Dick ve Harry/Dick

Kanlı Nigar/Oyuncu

Tramisu/Yönetmen

Söz Veriyorum

Misafir

Hayvanat Bahçesi

Caligula

Bit Yeniği

 

EKRAN DENEYİMLERİ

İlk ekran deneyimi ise Hesaplaşma dizisi olmuştur. Sonrasında, Kalp Ağrısı, Aşk Yakar gibi dizilerde oynamıştır. Ancak, en çok Beni Affet dizisinde canlandırdığı “Cüneyt Kozan” rolüyle tanınmıştır. Bu dizide, ailenin büyük oğlunu canlandırmıştır. Üstelik, 2011-2018 yılları arasında başrolü oynamış ve izleyicilerin aklına kazınan Feride-Cüneyt aşkıyla öne çıkmıştır. 2018 sezonunun sonunda isteğiyle kadrodan ayrılmış ve Bizim Hikaye dizisine dâhil olmuştur.

Oyuncunun yeni bir projeyle anlaşması gibi bir durum oluşursa, gerekli bilgiyi vereceğiz.