Bir Umut Yeter Neden Yok? Yayından mı Kaldırıldı?


Güncelleme: 3 Ekim 2018 : 14:49
0

Kanal D’nin büyük umutlar beslediği yeni sezon dizisi Bir Umut Yeter bildiğiniz gibi 27 Eylül Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. Kanal dizi ile ani bir karar aldı. Bir Umut Yeter 4 ekim Perşembe günü neden yok, neden yayınlanmıyor, yayından mı kaldırıldı?

Bir Umut Yeter dizisi geçtiğimiz hafta 27 Eylül Perşembe günü yayınlanan ilk bölümü ile Totalde 15.sırada yer almış ve 2,35 reyting oranı  ve 5,92 share puanı almıştı. Dizi ilk bölüm itibari ile beklenen başarıyı gösteremedi. Bünyesindeki [kirmizitext]oyuncu kadrosu[/kirmizitext] ile de adından söz ettiren dizinin kadrosunda Adını Sen Koy’un Zehra’sı  Hazal Subaşı da vardı.

Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren dizinin ilk bölümü yanlış gün seçimi nedeni ile hüsrana uğradı. Kanal dizi ile ilgili gün değiştirme kararı aldı. Dizinin 2. Bölümü 6 ekim cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak.

[kirmizitext]Bir Umut Yeter dizisi 1.bölümü ile kaç reyting aldı ne kadar izlendi[/kirmizitext], ilgili bilgileri [kirmizitext]buradaki[/kirmizitext] haberimizden okuyabilirsiniz.