27 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları-Bir Umut Yeter Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 28 Eylül 2018 : 14:34
1

Bir Umut Yeter 27 Eylül 2018 Perşembe başlıyor. Dizinin günü iyi mi yoksa reyting sonuçlarında kötü bir sonuç mu alır? 5 dizi 27 eylül reytinglerinde mücadele edecek.

Kanal D yeni dizisini Avlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Bizim Hikaye gibi güçlü dizilerin yayınlandığı güne koyarak büyük bir hatta yapmış oldu. Perşembe geceleri yeni bir dizi arayanlar Bir Zamanlar Çukurova dizisine bağlandı.

Avlu dizisinin sağlam bir izleyici kitlesi mevcut. Fox tv de yayınlanan Bizim Hikaye’nin oturmuş bir izleyici kitlesi mevcut. Kısaca Kanal D ile ilgili eleştiriler de değişmedi. “Değişen hiç bir şey yok. YAP BOZ Kanalı olmaya devam.” Gibi yorumlar yapılmaya başlandı.

27 Eylül Perşembe günü 5 dizi ekranlarda olacak dedik. Bunlar Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Yaşamayanlar(Blu TV), Avlu ve Bir Umut Yeter dizileri reyting rekabetinde mücadele edecek.  Reytinglerde en güçlü rakip Bir Zamanlar Çukurova.

Geçtiğimiz hafta her üç kategoride de liderliği alan Bir Zamanlar Çukurova bu haftanın açık ara en güçlü adayı. Onu Avlu ve Bizim Hikaye İzliyor. Bu kadar güçlü rakiplerin olduğu bir güne yeni bir dizi koymak gerçekten büyük risk.

Tabi Bir Zamanlar Çukurova da aynı riski aldı ve gerçekten sevildi. Açık söylemek gerekirse ben tanıtım fragmanlarını izlediğimde bu dizi tutmaz demiştim. Ancak yanılmışım, ilk bölümü izlediğimde gerçekten beni içine çeken bir kurgusu olduğunu hissettim. Belki aynı şeyleri Bir Umut Yeter için de söylicez. 27 Eylül Perşembe reytingleri bu anlamda bir sürpriz yapar mı bilinmez.

27 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Total‘de Bir Zamanlar Çukurova dizisi 10.21 reytingle 1., Bizim Hikâye 2., Avlu 3. olurken Kanal D’nin yeni dizisi Bir Umut Yeter 15. olmuş. Bir Zamanlar Çukurova AB‘de ise 9.15 reytingle 1., Bizim Hikâye 2., Avlu 3., Bir Umut Yeter 16. olmuş. Bir Zamanlar Çukurova resmen uçmuş. Resmi sonuçlar eklenecektir.

Comments are closed.