Bir Umut Yeter Derya Kim? Esra Bilgiç Töre Eşi Gökhan Töre Kim Ne İş Yapıyor


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 16:30
0

MF yapımı Daha önce ismi Hayat ışığım olan şimdi ise bir umut yeter olarak değiştirilmiş kanalda ekranlara için hazırlamış olduğu enfes bir dizi izleyiciyle buluştu. Dizide birçok başarılı isimler alırken dikkatleri üzerine çeken ise bir umut yeter dizisi Derya kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı evli mi bekar mı gibi sorular izleyenlerin merak konusu oldu.

Bir umut yeter dizisi Derya’nın gerçek adı Esra Bilgiç töredir. 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç Töre bir umut yeter dizisinde Derya karakterine Hayat verecektir. Esra Bilgiç Töre Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olsa da oyuncuları olan ilgisi onu zirvelere taşımıştır.

En son geniş kitleler tarafından izlenen TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’da Halime hatunu canlandırmış ve oyunculuğun zirvesini burada yaşamıştır. 2014 yılında Diriliş Ertuğrul’a başlamış fakat senaryonun gerçek hayatla bağdaşmasına izin vermeyerek dizinin 4. Sezonunda Halime Sultan karakterini öldürerek diziden ayrılmıştır.

Esra Bilgiç Töre Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra yeni projelere imza atacağını duymuştuk. fakat Diriliş Ertuğrul gibi bir diziden sonra daha başarılı olacak bir projeye imza atacağını düşünüyor ve merakla bekliyorduk. Şimdi ise bir umut yeter dizisinde Derya karakteri ile ekranlara gelecek

[kirmizitext]Bir Umut Yeter Dizi Kıyafetleri ve Markaları Derya ve Elif’in Giydiği Elbiselerin Fiyatları[/kirmizitext]

Esra Bilgiç Töre Yani bir umut yeter dizisi Derya eşinin kim olduğunu merak edenler için küçük bir araştırma yaparak oyuncunun 2017’de evlenmiş olduğu Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Gökhan Töre olduğunu öğrendik.

[pembetext]Bir Umut Yeter Çalan Şarkılar Dizi Müziğini Kim Yapıyor[/pembetext]

Esra Bilgiç törenin Diriliş ertuğrul’daki performansını mı yoksa bir umut yeter dizisindeki performansını mı daha başarılı buluyorsunuz? Sizce Esra Bilgiç Töre bir umut yeter dizisindeki Derya karakteri ile izleyiciye kendini sevdirme bilecek mi?