Bir Tutam Aşk Prens Lee Yeoung Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 12:15
0

Kanal 7’de başlayan kore dizisi Bir Tutam Aşk merak konusu oldu özellikle oyunculardan yakışıklı oyuncu prens Lee Yeoung’a hayat veren oyuncu kimdir,nerelidir, yaşı kaçtır? Gibi sorular ardı sıra gelmeye başladı. Hafta içi her gün Kanal 7’de  saat 14.45’te yayınlanıyor.

Prens Lee Yeoung Bir Tutam Aşk dizisinde kraliyet ailesine mensuptur. Kraliyet ailesinin tek erkek çocuğu olan   gelecekteki  kral adayı olan tek kişidir. Erkek kılığına girmiş olan Hong Ra-On ile yolları kesişir. Hong Ra-On erkelere kadınları nasıl etkileyebilecekleri konsunda yol ve yöntem göstererek para kazanıyor ve hayatını devam ettirmeye çalışır. Yani Hong Ra-On üçüklüğünden beridir bir erkek olarak yetiştirildi ve o da güzelliğini ön plana çıkarmasan erkek gibi yaşar. Hatta erkeklere kadınları etkileme konusunda tavsiyeler verdiği kitaplar yazmıştır. Veliaht prens Lee Yeoung onu saraya almak ister. Harem ağası olarak saraya alınması için çok çaba gösterir.

Prens ile yolları kesişir. Sarayda harem ağası olarak kalmak isteyen kadın kılığına girmiş olan Hong Ra-On’a yardımcı olur. Prens Lee Yeoung Hong Ra-On’a aşık olur. Ama onun kadın olduğunu bilmiyordur.  Iki genç arasında doğacak olan bu aşk ve macera dolu serüven izlenmeye değer. Bakalım Prens Lee Yeoung analyacak mı Hong Ra-On’un erkek olmadığını, kadın olduğunu? Bakalım duygularını ona ne zaman söyleyecek? Merak dolu gözlerle yeni bölümde prens Lee Yeoung ve Hong Ra-On arasında neler olacak diye bekliyoruz. Bakalım yeni bölümlerde bizi ne gibi sürprizler bekliyor. Prens Lee Yeoung Hong Ra-On’un kadın olduğunu anlayınca ne yapacak? Kanal 7 de hafta içi her gün  saat 14.45’te seyirci ile buluşacak. Keyifli seyirler dileriz.

Peki gerçek hayat da prens Lee Yeoung onun kimdir,gerçek adı nedir,yaşı kaçtır? Prens Lee Yeoung’un gerçek ismi Park Bo-gum’dur. Yakışıklı oyuncu 25 yaşındadır. Doğum tarihi ise 18 Haziran 1993 olarak biliniyor. Memleketi Güney Kore Seul’dur. Bir Tutam Aşk dizisi ile tanınmaya başladı ve dünyaca ünlü biri haline geldi. Mensup olduğu din ise Hıristiyanlık’tır. Blind filminde oynamıştır. 2 yıl önce Kore’de yılın erkek oyuncusu olarak seçildi. Hem oyunculuk hem de sunuculuk yapıyor.

Bir Tutam Aşk Dizisi Hong Ra-On Kimdir? Nerelerde Oynadı?