Bir Mucize Olsun Oyuncuları Kimler? Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 04:11
0

Tanıtım fragmanları art arda yayınlanan Bir Mucize Olsun dizisiyle ilgili birçok soru gelmeye devam ediyor. En çok merak edilen konular arasında dizinin oyuncu kadrosu geliyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan2ın üstlendiği Pastel Film imzalı Fox Tv’nin uzatmalı dizisi Bir Mucize Olsun Oyuncuları kimler, oyuncu kadrosu ve konusu hakkında tüm detaylar…

Bir Mucize Olsun Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Ekrana gelmek için 6 Nisan Cuma gününü seçen ve merakla beklenen dizinin konusu şöyle; Çukurdere’nin çamurlu ve köhne sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi ve köle gibi bir hayat sürmüştür. Sefalet, umutsuzluk ve yalnızlık içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar.  Maksude’nin tam da damlayı kendi bataklığına çekmeye çalıştığı günlerde bir mucize gibi gelir.

Bu güne kadar gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin önde gelen zenginlerinden biri olan Aziz Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini öğrenir. Bu haber Damla’nın hayatının dönüm noktası olacaktır.Yiğit’in  getirdiği haberle Damla kurtulduğunu düşündüğü acımasız hayattan zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak imkansız bir aşka tutulacaktır.

Bir Mucize Olsun Oyuncuları

Yiğit (Furkan Palalı)

Bir Mucize Olsun oyuncu kadrosunda yer alan Furkan Palalı No:309 dizisiyle yıldızı parlayan dizi ve sinema oyuncusudur aynı zamanda modellikte yapmaktadır. 27 Ekim 1986 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. 2011 yılında Best Model Of Turkey ve ardından da Best Model Of The World seçilmesiyle ünlenen Furkan Palalı, 2010 yılından itibaren yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başladığı oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olma özelliğini taşımaktadır. Üniversite eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde almıştır. Ankara’da kaldığı süre boyuncu yaratıcı drama eğitimi, tiyatro oyunculuğu eğitimi ve karakter oyunculuğu eğitimleri alarak kariyerine oyuncu olarak devam etmeyi kafasına koymuştur. Kendini geliştirmeyi ilke edinen başarılı oyuncu Furkan Pala yüksek lisans eğitimini de  Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde aldı. Hayat Devam Ediyor, Kızılelma ve No 309 dizilerinde rol almıştır.

Damla (Su Kutlu)

Bir Mucize Olsun oyuncuları arasında yer alan Su Kutlu dizide Damla karakterine hayat veriyor. Su Kutlu, 1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hayatımın Rolü, Ali Ayşe’yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzel Köylü, Arkadaşlar İyidir ve Söz dizisi ilk bölümünde konuk oyuncu olarak rol almıştır. Güzel oyuncu şimdilerde Fox TV’de ekranlara gelen Bir Mucize Olsun Damla karakterine hayat verecek.

Aziz Sancakta ( Cihan Ünal)

Bir Mucize Olsun Aziz Sancaktar rolüne hayat veren oyuncu Cihan Ülnal;  22 Ocak 1946 yılında Kastamonu’da dünyaya gelen usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı mezunudur, Lise yıllarında TRT Ankara Radyosu ve Halkevleri Tiyatro bölümünde amatör olarak çalışmalarda bulunmuştur. Yıllardır karizmasından ve performansından hiç bir şey kaybetmeyen Cihan Ünal uzun bir aranın ardından Bir Mucize olsun dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eğitimli ve tecrübeli bir oyuncu olan Ünal’ın başlıca rol aldığı projeler; Nisan Yağmuru, Kadın İsterse, Aşk Yeniden, Kırmızı Işık, Muhteşem Yüzyıl Kösem. 

Maksude (Ahu Sungur)

Bir Mucize Olsun oyuncu kadrosunda Maksude karakterine hayat veren Ahu Sungur, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ahu Sungur Adını Feriha Koydum, Mandıra Filozofu ve O Hayat Benim gibi başarılı projelerde rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Suat Sungur ile evlidir çiftin Ege adında bir oğlu vardır. Her projesinde olduğu gibi Bir Mucize Olsun dizisinde de kötü kalpli bir karaktere hayat verecek. 

Nazlı (Dilhan Aras)

Bir Mucize Olsun oyuncu kadrosunda Nazlı karakterine hayat veren Dilhan Aras, 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Gölgeler isimli sinema filminde rol alarak yaşamıştır. Yeni Evli, Hayata Beş Kala, Unutma Beni ve Son olarak Adı Efsane dizilerinde rol almıştır.

Ayşegül Günay

Sarpcan Köroğlu

Meral Çetinkaya