Bir Mucize Olsun Nazlı Kim? Dilhan Aras Hayatı


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 20:17
0

Bir Mucize Olsun dizisi 6 nisan cuma akşamı izleyenlerle buluştu. İlk bölümü ile seyirciden tam not almayı başaran dizide Nazlı karakterine hayat veren genç oyuncu kim? Dilhan Aras tarafından hayat bulan Nazlı kimdir, yaşı, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili tüm merak edilenler haberimizin devamında… Bir Mucize Olsun Nazlı kim?

Maksude’nın kızı Nazlı, Damla’nın aksine gözü hep yükseklerde ve zenginlikte. Sancaktarlar’ın hayatlarına girmesi ona istemediği şeyler yaptıracaktır. Dilhan Aras; 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Dilhan Aras, bu bölümde eğitimini tamamladıktan sonra oyuncu olmaya karar verdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kaydoldu  ve burada aldığı oyunculuk eğitiminin akabinde ekran macerası başladı.

Kısa sürede ekranların genç ve yetenekli yüzlerinden, olmayı başaran Dilhan Aras güzelliği ve düzgün fiziğiyle de dikkat çekiyor. Son olarak Adı Efsane dizisinde izlediğimiz yetenekli oyuncu şimdilerde Bir Mucize Olsun Nazlı karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor.  Azimli oyuncu Dilhan Aras, üniversite eğitimini çok farklı bir alanda tamamlasa da kalbinde yatan oyunculuk isteği sebebiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almış ve kariyer rotasını bu yönde belirlemiştir.

Sanatın her dalıyla yakından ilgilenen oyuncu Hacettepe Üniversitesinde okurken dans topluluğunda eğitimler almıştır.  Ayrıca İtalya’da yaşayan ve oyunculuk eğitimi alan Dilhan Aras, 88. Cannes Film Festival’inde kırmızı halıda yürüyen Türk  isimlerden biri olmuştur. İsveçli ünlü yapımcı Philippe Bober’in özel davetiyle geceye katılan Aslı İslamoğlu Management  Cast Agency oyuncularından Dilhan Aras, kırmızı halıda dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Dilhan Aras diğer oyuncuların aksine ilk deneyimini beyaz perdede yaşamıştır. 2006 yılında Gölgeler isimli sinema filminde rol alan Dilhan Aras, bu filmde canlandırdığı Erlinda karakteri ile büyük beğeni toplamış ve profesyonel oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. Kariyer hayatı boyunca Yeni Evli, Deniz Yıldızı, Hayata Beş Kala ve Adı Efsane dizilerinde rol almıştır.

Kendisine Bir Mucize Olsun Nazlı rolünde başarılar dileriz.