Bir Mucize Olsun Dizi Müziği Ve Çalan Tüm Şarkılar


Güncelleme: 15 Mart 2018 : 04:52
0

Seyircinin merakla beklediği Bir Mucize Olsun dizi müziği ve çalan tüm şarkıları her bölüm sonrasında haberimizin devamında paylaşacağız. Gözler teaserıyla büyük beğeni toplayan dizinin yayın gününe çevrilmiş durumda. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin müzikleri şarkıları ve jenerik müzikleri profesyonel bir ekip tarafından senaryo ve kurguya göre özenle yapılmıştır. Bir mucize olsun dizi müziği ve çalan tüm şarkılar…

Kadrosunda Su Kutlu, Furkan Palalı, Ahu Sungur, Ali Sürmeli, Murat Dalbatan, Rıdvan Aybars Düzey gibi birbirinden başarılı ve kaliteli isimlerin yer aldığı dizinin konusu oldukça dramatik. Dizide Su Kutlu’nun hayat verdiği Damla karakteri küçük yaşta yetiştirilmek üzere verildiği Maksude tarafından eziyetlerle geçmiştir.  Büyük bir umutsuzluk ve mutsuzlukla büyüyen Damla’nın hayatı ülkenin sayılı zenginlerinden Azim’in torunu olduğunu öğrendiği gün değişir. Fakat yeni hayatı da en az eski hayatı kadar eziyetlerle doludur.

Güçlü oyuncu kadrosu sıra dışı konusu ile dikkat çeken dizinin müziklerini kim yapıyor? Acı dolu hikayenin müzikleri şarkıları ve jenerikleri tüm sahneler için oldukça özenle hazırlanmış olduğunu gösteriyor. Dizide Damla’nın yaşadıklarını üzülürken o anlara eşlik eden şarkılar ve devamında her sahne için özel olarak çalan tüm şarkıları haberimizde anbean paylaşılacaktır. Çukurdere ismiyle tanıtılan ancak Bir Mucize Olsun adıyla ekrana gelmeye başlayan dizi şimdiden büyük merak konusu oldu.

Bir Mucize Olsun ve diğer tüm dizilerde çalan merak ettiğiniz şarkıları sorabilirsiniz. En kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Yorumlarınızı bekliyoruz. 


Bir Mucize Olsun Damla Kim? Su Kutlu Hayatı