Bir İçeri Bir Dışarı Yarışma Sunucusu Kim? Derda Yasir Yenal Kim?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 12:04
1

Fox Tv ekranlarının yeni yarışması Bir İçeri Bir Dışarı‘yı sunan Derda Yasir Yenal kim? Derda Yasir Yenal daha önce hangi dizilerde rol almıştı?

Fox Tv, yeni sezonda yepyeni dizilerinin yanı sıra yarışma programı ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz sezonda Show Tv ekranlarında yayınlanan ancak ilgi görmediği için kısa sürede final yaptırılan yarışma için Fox Tv oldukça büyük emek sarf etti.


Bir İçeri Bir Dışarı Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu Nerede?


Fox Tv yeni yarışma programında ünlü oyuncu Derda Yasir Yenal ile anlaşma sağladı. Programın sunuculuk görevini üstlenen başarılı oyuncuyu biz de sizler için araştırdık.

Derda Yasir Yenal Kimdir?

Almanya doğumlu olan oyuncunun asıl memleketi ise Balıkesir’dir. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir’de tamamlayan oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimi almak için Amerika’ya gitmiştir. Amerika’da ilgisi ve becerisi olan oyunculuk hakkındaki bilgilerini arttıran Derda Yasir Yenal, Türkiye’ye döndükten sonra dizilerde yer almaya başlamıştır.

Derda Yasir Yenal, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Mustafa Bilgin karakterini canlandırmıştır. Yine aynı kanalda yayınlanan Dinle Kazan isimli rast gele kişiler seçerek duyarlılıklarını ölçen programda sunuculuk görevini üstlenmiştir.

TRT 1 ekranlarındaki birçok programda karşımıza çıkan oyuncu bu sefer de Fox Tv ekranlarındaki Bir İçeri Bir Dışarı yarışmasında karşımıza çıkmıştır. Ünlü oyuncuya biz de yeni projesinde başarılar diliyoruz.

Siz Derda Yasir Yenal’ın sunuculuk performansını başarılı buldunuz mu? Sizce ünlü oyuncunun sunuculuk performansı nasıl? Programı izliyor musunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

  1. Derda Yasir Yenal “bir içeri bir dışarı” yarışmada oldukça başarılı.
    Hitabeti duruşu düzgün Türkçeyi doğru konuşması ile bu işin hakkını fazlasıyla veriyor. Çok yerinde bir karar veren herkesi kutlarım.
    Fox ailesine nice başarilar

Comments are closed.