Bir İçeri Bir Dışarı Yarışma Formatı Nasıl? Yarışma İçeriği Nasıl?


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 23:39
0

Fox TV, yeni sezonda yepyeni projelerini ekrana getirmek için gün sayıyor. Bir İçeri Bir Dışarı yarışma programı da bunlardan bir tanesi. Merakla beklenen yarışma programının formatı ve içeriği nasıl?

Geçtiğimiz  yıl Show TV ekranlarında yayınlanan ancak beklentileri karşılamadığı için kısa sürede final yaptırılan yarışma için Fox TV oldukça büyük bir çalışma yürütüyor.

Bir İçeri Bir Dışarı isimli yarışma programında gerçek hayatta bazı olaylarla karşılaşan yarışmacılar, 1 milyon için yarışacak. Yarışmaya başvurmak için Fox TV’nin resmi internet sitesindeki başvuru bölümüne tıklamak ve formu doldurmak yetiyor.

Bir İçeri Bir Dışarı program formatı dikkat çekici hayat hikayeleri olan insanları bulup onlara bir fırsat tanımak için hazırlanmıştır.

Yarışmacıların önlerinde, hediyeler, ceza, iflas ve para olan kutular bulunuyor.  Sunucu “içeri” dediğinde bir bir numara seçiliyor çıkan sonucu kasaya atıyor. Sunucu “dışarı” dediğinde de aynı işlem tekrarlanıyor. Numara çekiliyor ve kasaya atılıyor. İçeri kısmındaki para ağacına tekrar bakılıyor.  Büyük ödül tam 1 Milyon. Şanslı yarışmacı programın sonunda kazandığı ödülle yarışmadan ayrılıyor.

Programın sunuculuğunu Derde Yasir Yenal üstlenecek. Eğlenceli ve yarışmacılarla hoş sohbet içinde gerçekleşecek olan programa https://www.fox.com.tr/Bir-Iceri-Bir-Disari/ekstra/18/Basvuru-Formu linkiyle başvurabilirler.

Bir İçeri Bir Dışarı Yarışma Programının Formatı Nasıl?

Yarışmacıları 1 Milyonluk büyük ödül için zorlu aşamalar bekliyor. Yarışmacıları zorlayacak 14 kutu bulunuyor. 14 kutunun içerisinde birbirinden farklı para ödülleri bulunuyor.

14 kutuda gizlenmiş 14 seçenek bulunuyor. Seçenekler farklı miktarlarda para, iflas, kasanızdaki parayı düşürecek bölenler ve artıracak çarpanlardan oluşuyor.

Yarışmacının amacı yarışmadan kazanabileceği en yüksek miktarı “İçeri” diyerek kasasına toplamak ve negatif seçenekleri “Dışarı” diyerek oyundan çıkmak.

Bir İçeri Bir Dışarı Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu Nerede?

Oyunun herhangi bir aşamasında “İflas” çantasını “İçeri” alan yarışmacı için her şey bitiyor. Ama o çantayı oyunun herhangi bir aşamasında “Dışarı” atarsa da para ödülü kazanmayı garantileyecektir.

Bir İçeri Bir Dışarı Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu Nerede?

Bir İçeri Bir Dışarı’da yarışmacılar 14 çantanın tümünü açtırdıktan sonra kasasında biriken paranın tamamını kazanabiliyor.